Βάσω Λασκαράκη: Η άγνωστη πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες, ο Λευτέρης Σουλτάτος και το διαζύγιο

01:48 - 02/06/2021

Η Βάσω Λασκαράκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο σε μια συνέντευξη εφ’ To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: Η άγνωστη πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες, ο Λευτέρης Σουλτάτος και το διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Λασκαράκη: Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες και το δύσκολο διαζύγιο

«Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά», λέει η Βάσω Λασκαράκη. Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο ήταν το βράδυ της Τρίτης η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης ... Περισσότερα To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες και το δύσκολο διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»