Ο Γιώργος Γιαννιάς “αδειάζει” τους πάντες για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα και Χολίδη

17:45 - 10/12/2019

Ο Γιώργος Γιαννιάς, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως η συνεργασία που θα ξεκινούσε την προηγούμενη […] The post Ο Γιώργος Γιαννιάς “αδειάζει” τους πάντες για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα και Χολίδη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Γιαννιάς "αδειάζει" τους πάντες για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα και Χολίδη στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Γιαννιάς, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως η συνεργασία που θα ξεκινούσε την προηγούμενη Παρασκευή οριστικά. Την οριστική ακύρωση της συνεργασίας του στη Θεσσαλονίκη με Άντζελα Δημητρίου, Χρήστο Χολίδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου, ανακοίνωσε στο instagram ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής, μέσω της ανάρτησής του “αδειάζει” όλους όσοι αυτές τις μέρες μιλούσαν απλά για ένα τεχνικό πρόβλημα. Όλα όσα έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς: "ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. Δυστυχώς για κάποι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου για την ακύρωση της συνεργασίας με Γιαννιά, Άντζελα και Χολίδη

Για την οριστική ακύρωση της συνεργασίας που θα ξεκινούσε την προηγούμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με την Άντζελα Δημητρίου, τον Γιώργο Γιαννιά και τον Χρήστο Χολίδη, τοποθετήθηκε με ανάρτηση της στο instagram, η Ειρήνη Παπαδοπούλου. «Ο Γιώργος μου ο Χρήστος μου και η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου. Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερωτήματά σας που με έχουν κατακλύσει από το πρωΐ. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως κι εσείς και δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Στενοχωριέμαι πολύ για τους συνεργάτες μου κ για το προσωπικό που έμεινε ξεκρέμαστο. Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία. Ίσως το σύμπαν μας ενώσει κάποια άλλη στιγμή… Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κοιτάμε μπροστά !», έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ξέσπασμα Γιώργου Γιαννιά που «αδειάζει» τους πάντες για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα και Χολίδη

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο  Γιώργος Γιαννιάς ανακοίνωσε πως η συνεργασία που θα ξεκινούσε την προηγούμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με Άντζελα Δημητρίου, Χρήστο Χολίδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου, ακυρώθηκε. The post Ξέσπασμα Γιώργου Γιαννιά που «αδειάζει» τους πάντες για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα και Χολίδη appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Γιώργος Γιαννιάς "αδειάζει" τους πάντες για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα και Χολίδη

Την οριστική ακύρωση της συνεργασίας του στη Θεσσαλονίκη με Άντζελα Δημητρίου, Χρήστο Χολίδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου, ανακοίνωσε στο instagram ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής, μέσω της ανάρτησής του “αδειάζει” όλους όσοι αυτές τις μέρες μιλούσαν απλά για ένα τεχνικό πρόβλημα. Όλα όσα έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς: "ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Γιώργος Γιαννιάς “αδειάζει” τους πάντες για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα και Χολίδη

Ο Γιώργος Γιαννιάς, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως η συνεργασία που θα ξεκινούσε την προηγούμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με Άντζελα Δημητρίου, Χρήστο Χολίδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου, ακυρώθηκε οριστικά. Ο τραγουδιστής, μέσα από το κείμενό του, ουσιαστικά “αδειάζει” όλους όσοι αυτές τις μέρες μιλούσαν απλά για ένα τεχνικό πρόβλημα. Η ανάρτηση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»