«Ο Νότης Σφακιανάκης δεν ένιωθε τόσο βολικά με τα ντουέτα που κάναμε»

17:44 - 01/06/2021

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε συνέντευξη στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού και μίλησε για την συνεργασία της με τον Νότη […] The post «Ο Νότης Σφακιανάκης δεν ένιωθε τόσο βολικά με τα ντουέτα που κάναμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα: «Ο Νότης Σφακιανάκης δεν ένιωθε πολύ βολικά όταν τραγουδούσαμε μαζί»

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και την συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη μίλησε η Κωνσταντίνα στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού. “Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός. Αν είναι μεγάλη η σεζόν όλοι βάζουμε νερό στο κρασί μας γιατί από εκεί ζούμε κι από εκεί πρέπει να φαινόμαστε καλοί στον κόσμο. Είχαμε ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα: «Ο Νότης Σφακιανάκης δεν ένιωθε πολύ βολικά όταν τραγουδούσαμε μαζί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κωνσταντίνα: "Ο Νότης Σφακιανάκης δεν ένιωθε τόσο βολικά με τα ντουέτα που κάναμε" (video)

"Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»