Άριελ Κωνσταντινίδη: «Παρενοχλήθηκα στη σκηνή όταν ήμουν 9 ετών» (Video)
14:00 - 01/06/2021
Στην καθημερινότητα με τα παιδιά της, το διαζύγιό της αλλά και τις υποθέσεις βίας και παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες αναφέρθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Παρενοχλήθηκα στην σκηνή όταν ήμουν 9 ετών»
Η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για όλα στην εκπομπή “το Πρωινό”. Τι ανέφερε για τα παιδιά της, το διαζύγιο της και τις υποθέσεις παρενοχλήσεων στο χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό”, και άνοιξε την καρδιά της. Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στο δύσκολο διαζύγιο που είχε με τον πρώην ... Περισσότερα
To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Παρενοχλήθηκα στην σκηνή όταν ήμουν 9 ετών» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΆριελ Κωνσταντινίδη: Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στο θέατρο σε ηλικία 9 ετών
Η ηθοποιός αποκάλυψε στο «Πρωινό» τι βίωσε επί σκηνής αλλά και σε ακροάσεις
Διαβάστε το στο news.grΆριελ Κωνσταντινίδη: Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία 9 ετών
Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε πως υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε παιδική ηλικία, ενώ αναφέρθηκε στο χωρισμό και το μεγάλωμα των παιδιών της.Η Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο που πήρε, τα παιδιά της, ενώ είπε πως υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε παιδική ηλικία. Χαρακτηριστικά, δήλωσε πως «δεν ήθελα να διαταραχθούν οι σχέσεις, κάποια στιγμή το είπα και απολύθηκε αυτό το άτομο. Εγώ δεν ήθελα να με βλέπουν ως μικρό παιδί, ήθελα να βλέπουν ότι είμαι δυνατή. Όλα ξεκινούν από την οικογένεια και το αν ο μπαμπάς και η μαμά δεν σέβονται ο ένας τον άλλον. Είναι κοινωνικό το ζήτημα. Ήμο
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr