Τάσος Μπερδέσης: Το συγκινητικό «αντίο» από την Φιλίτσα Καλογεράκου

15:48 - 31/05/2021

Η Καλογεράκου συμμετείχε και αυτή στο ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret, νικητής του οποίου είχε αναδειχθεί ο Τάσος Μπερδέσης. Η ηθοποιός φαίνεται πως έκανε παρέα με τον πυγμάχο που δολοφονήθηκε σήμερα στη Βάρη και έσπευσε να πει το δικό της “αντίο”. Η Φιλίτσα Καλογεράκου ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: “Σήμερα έφυγε άδικα ένας καλός […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μανίκας: Το συγκινητικό «αντίο» στον Τάσο Μπερδέση

Ο Γιώργος Μανίκας είχε έρθει πιο κοντά με τον Τάσο Μπερδέση κατά την συμμετοχή τους στο Survival Secret.Ο Γιώργος Μανίκας μέσω των social media αποχαιρέτησε τον Τάσο Μπερδέση που δολοφονήθηκε στη Βάρη. Μάλιστα, οι δύο τους είχαν αναπτύξει μια στενή φιλία, καθώς είχαν έρθει κοντά κατά την συμμετοχή τους στο Survival Secret. Το πρώην μοντέλο λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές του Τάσου Μπερδέση και έγραψε το εξής: «Όποτε είχα πρόβλημα ήσουν εκεί. Και αυτό δε θα το ξεχάσω αδερφέ μου! Δεν πρόλαβα να σε παντρέψω, αλλά θα προσέχω τους δικούς σου. Το υπόσχομαι».ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΔΕΣΗΣΑΝΤΙΟΑΝΑΡΤΗΣΗSOCIAL MEDIA

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Τάσος Μπερδέσης - Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

«Καλό ταξίδι...»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει