«Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

13:30 - 31/05/2021

Η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και την Κατερίνα Νινιού, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κόρη […] The post «Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Γουλιελμάκη: Ζήλευα τη Ζέτα Μακρυπούλια – Είχε ερωτικές σκηνές με τον πρώην σύζυγο μου

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη η Βάσω Γουλιελμάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζήλια που ένιωθε για τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και για την σχέση που έχει με την κόρη της. «Εδώ και 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός. Η κόρη μου δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βάσω Γουλιελμάκη: «Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου» (vid)

«Εδώ και 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός. Η κόρη μου δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ήταν και είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Συνήθως με μαλώνει και παραπονιέται για τη μαγειρική μου, μου λέει ότι δεν μαγειρεύει καλά», είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη. Η Βάσω Γουλιελμάκη πρόσθεσε επίσης: «Οι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

"Ζήλευα πολύ τη Ζέτα Μακρυπούλια που είχε ερωτικές σκηνές με τον άντρα μου" [βίντεο]

"Τότε έπαιζε η Ζέτα Μακρυπούλια και τη ζήλευα πάρα πολύ. Είναι μια κούκλα", είπε σε συνέντευξή της γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Βάσω Γουλιελμάκη: Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου

«Οι ερωτικές σκηνές είναι το χειρότερό μου» Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Love it”, η γνωστή ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βάσω Γουλιελμάκη: Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου

Διαβάστε το στο spoilers

«Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

Ποια Κρητικιά ηθοποιός το παραδέχτηκε;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Βάσω Γουλιελμάκη: "Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου" (video)

"Οι ερωτικές σκηνές είναι το χειρότερό μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»