Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει ένα παράπονο – “Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ”
15:12 - 10/12/2019
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει ένα μεγάλο παράπονο και το εκφράζει στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Κατερίνα […]
The post Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει ένα παράπονο – “Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το παράπονο του Γιάννη Φλωρινιώτη: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ (VIDEO)
Στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" μίλησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και μεταξύ άλλων, εξέφρασε ένα παράπονό του.
"Οι καλλιτέχνες δεν θέλουν να τραγουδάνε μαζί μου, δεν ξέρω γιατί. Το παράπονό μου είναι από την εκπομπή που κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους τραγουδιστές, δεν με έχει καλέσει ποτέ. Εγώ δεν είμαι Έλληνας τραγουδιστής;" αναρωτήθηκε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.
Δείτε το απόσπασμα:
Διαβάστε το στο thestival.gr“Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ”
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει ένα μεγάλο παράπονο και το εκφράζει στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Κατερίνα Πίπερη: “Οι καλλιτέχνες δεν θέλουν να τραγουδάνε μαζί μου, δεν ξέρω γιατί. Το παράπονό μου είναι από την εκπομπή που κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους τραγουδιστές, δεν με έχει καλέσει ποτέ. Εγώ δεν είμαι […]
Διαβάστε το στο irafina.gr