Χανιά: Συντετριμμένος ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας! Δεν πιστεύει ότι ήταν ατύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)

21:18 - 30/05/2021

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας μιλάει στο zarpanews.gr και δείχνει το ποδήλατο της κόρης του, κάνοντας σαφές πως δεν πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης του ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις βόλτες που έκαναν μαζί στο Μαράθι, λέγοντας ότι η Ιωάννα «δεν φοβόταν όπου και αν την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στα Χανιά: Αναπάντητα ερωτήματα για την 11χρονη Ιωάννα – Δεν πιστεύει την εκδοχή ατυχήματος ο πατέρας

Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας, τη στιγμή που η ένταση στην οικογένεια οξύνεται με καταγγελίες από την πλευρά του πατέρα.

Διαβάστε το στο in.gr

Τραγωδία στα Χανιά: Αναπάντητα ερωτήματα για την 11χρονη Ιωάννα – Δεν πιστεύει την εκδοχή ατυχήματος ο πατέρας

Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας, τη στιγμή που η ένταση στην οικογένεια οξύνεται με καταγγελίες από την πλευρά του πατέρα.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κρήτη: «Νομίζουν πως έχω καταπιεί ότι έπεσε»- Ο πατέρας της 11χρονης δεν πιστεύει ότι ήταν ατύχημα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται από την ώρα του χαμού της κόρης του, ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας που έχασε τη ζωή της την περασμένη Τετάρτη, στους Αγίους Αποστόλους Χανίων.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει