Τζένη Χειλουδάκη: Η πρόληψη είναι το παν – Αυτά τα φρικτά πράγματα βγήκαν από τα στήθη μου…

12:38 - 30/05/2021

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Τζένη Χειλουδάκη. «Μόλις πέρασαν και οι γιατροί μου, με βόλταραν έξω από το δωμάτιο μου, έφαγα σουπiτσα με φρυγανίτσα και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Χειλουδάκη: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο – «Αυτά τα φρικτά σαπισμένα πράγματα βγήκαν από…»

Η Τζένη Χειλουδάκη, που μένει πια μόνιμα στην Κρήτη, αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να αφαιρέσει το στήθος της

Διαβάστε το στο in.gr

Τζένη Χειλουδάκη: «Αυτά τα φρικτά σαπισμένα πράγματα, βγήκαν από τα στήθη μου…»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Τζένη Χειλουδάκη για αφαίρεση του στήθους της, για την οποία είχε μιλήσει σε ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εξηγώντας στους φίλους της στο διαδίκτυο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που είχε αλλάξει... The post Τζένη Χειλουδάκη: «Αυτά τα φρικτά σαπισμένα πράγματα, βγήκαν από τα στήθη μου…» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τζένη Χειλουδάκη μετά το σοβαρό χειρουργείο: «Αυτά τα φρικτά σαπισμένα πράγματα βγήκαν από τα στήθη μου»

Μάλιστα, η ίδια, που συνηθίζει να μοιράζεται τα πάντα με τους φίλους της στα social media, ανέβασε φωτογραφίες αμέσως μετά την επέμβαση. «Ξύπνησα μωρέ… Σας αγαπώ… Όλα καλά», έγραψε μεταξύ άλλων στο λογαριασμό της στο Facebook, με μια φωτογραφία, την οποία τράβηξε αμέσως μετά το χειρουργείο. Μάλιστα, έκανε και δεύτερη ανάρτηση, μαζί με τους γιατρούς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)