Ιωάννα Τούνη: «Είμαι ελεύθερη… πολιορκημένη»

21:02 - 29/05/2021

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι ελεύθερη… πολιορκημένη» Φορώντας… νυφικό, που σχεδίασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ιωάννα Τούνη μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της! Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη μαζί με την κολλητή της Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φωτογραφήθηκαν ντυμένες νύφες και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τα σχέδιά τους, αλλά και την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δράκου: «Είμαι βαθιά συγκινημένη»

Όλα δείχνουν ότι η Νόρα Δράκου, μία κολυμβήτρια που έχει χαρίσει μεγάλες χαρές στην ελληνική κολύμβηση, θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο και για τους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω της 4Χ100μ μεικτή mixed. H 29χρονη αθλήτρια του Άκη Οικονόμου μαζί με τον Απόστολο Χρήστου, τον Κώστα Μερετσόλια και την Άννα Ντουντουνάκη σημείωσαν πανελλήνιο ρεκόρ με 3:45.38 […] The post Δράκου: «Είμαι βαθιά συγκινημένη» appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε το στο sportsfeed.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή