Πάνος Μεταξόπουλος: “Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να χωρίσω σε σχέση με τα παιδιά μου”

20:38 - 29/05/2021

Για το πως βίωσαν τα παιδιά του την απόφασή του ίδιου και της πρώην συζύγου του να πάρουν διαζύγιο, μίλησε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο Σου Κου Family. «Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου ήταν βασικός λόγος στο να καθυστερήσω την απόφαση που είχα πάρει κάποια στιγμή ότι έπρεπε να χωρίσω. Όταν ήρθε η στιγμή ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Μεταξόπουλος: “Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να χωρίσω σε σχέση με τα παιδιά μου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μεταξόπουλος: “Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να χωρίσω σε σχέση με τα παιδιά μου”

Για το πως βίωσαν τα παιδιά του την απόφασή του ίδιου και της πρώην συζύγου του να πάρουν διαζύγιο, μίλησε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο Σου Κου Family. «Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου ήταν βασικός λόγος στο να καθυστερήσω την απόφαση που είχα πάρει κάποια στιγμή ότι έπρεπε να χωρίσω. Όταν ήρθε η στιγμή […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Tulsi Gabbard: Η αντι-woke επικεφαλής των μυστικών πληροφοριών του Τραμπ που έχει κάνει «τούρκο» τον Ερντογάν

Καραγκούνης για το Ελλάδα – Αγγλία: «Το παιχνίδι είναι πιο σημαντικό για την Ελλάδα, πάμε για τη νίκη»

«Την παρακολουθούσε και την απειλούσε συνέχεια», λέει φίλη της Δώρας για τον 30χρονο δράστη της δολοφονίας στο Αγρίνιο

Ελλάδα – Αγγλία: Σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα των Άγγλων

Βρετανία: Στρατιώτες πιάστηκαν «στα πράσα» να ερωτοτροπούν σε ελικόπτερο Apache

Η Γουάντα Νάρα έκανε μήνυση στον Μάουρο Ικάρντι για έμφυλη βία