Tο μήνυμά του Θεοφάνους σε Βανδή – Ασλανίδου μετά το ατύχημα που είχε: “Ανοίγετε μεγάλες πληγές, μέχρι Ιούλιο θα είμαι ρομποκοπ”

15:10 - 29/05/2021

Ένα σοβαρό ατύχημα που είχε το προηγούμενο διάστημα ο Γιώργος Θεοφάνους, τον οδήγησε στο νοσοκομείο και To άρθρο Tο μήνυμά του Θεοφάνους σε Βανδή – Ασλανίδου μετά το ατύχημα που είχε: “Ανοίγετε μεγάλες πληγές, μέχρι Ιούλιο θα είμαι ρομποκοπ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Tο μήνυμά του Θεοφάνους σε Βανδή-Ασλανίδου μετά το ατύχημα που είχε: «Ανοίγετε μεγάλες πληγές, μέχρι Ιούλιο θα είμαι ρομποκοπ» (ΕΙΚΟΝΑ)

Οι φίλες του όμως Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου δεν τον ξεχνούν και σε μια συνάντηση που είχαν για τα γυρίσματα του My Greece θέλησαν να του στείλουν ένα βίντεο με τις ευχές τους. Το βίντεο αυτό δημοσίευσε ο Γιώργος Θεοφάνους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού αποκάλυψε πως μέχρι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»