Ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε στο πλατό – «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

10:06 - 29/05/2021

Επιστροφή στον φυσικό του χώρο πραγματοποίησε ο Νίκος Μάνεσης το πρωί του Σαββάτου. Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο που εμφανίστηκε εξ […] The post Ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε στο πλατό – «Είμαστε ακόμα ζωντανοί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Μάνεσης επανήλθε στις επάλξεις! «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Γύρισε στο πλατό της εκπομπής του ο Νίκος Μάνεσης το Σάββατο. Έπειτα από απουσία ενός Σαββατοκύριακου, φυσικής παρουσίας στο πλατό, ο Νίκος Μάνεσης βρέθηκε κανονικά στη θέση του το πρωί του Σαββάτου. Το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε εξ αποστάσεως στην εκπομπή του. Ειδικότερα, λεπτά πριν τις 10 το πρωί, ο Νίκος Μάνεσης καλημέρησε τους τηλεθεατές σημειώνοντας ... Περισσότερα To άρθρο Ο Νίκος Μάνεσης επανήλθε στις επάλξεις! «Είμαστε ακόμα ζωντανοί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε στο πλατό – «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο που εμφανίστηκε εξ αποστάσεως στην εκπομπή του, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha βρέθηκε κανονικά στο πλατό του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Διαβάστε το στο in.gr

Alpha: Ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής του- Τι σχολίασε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο που εμφανίστηκε εξ αποστάσεως στην εκπομπή του, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha βρέθηκε κανονικά στο πλατό του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ειδικότερα, λεπτά πριν τις 10 το πρωί, ο Νίκος Μάνεσης καλημέρησε τους τηλεθεατές σημειώνοντας πως «ευχόμαστε να έχετε ένα καλό πρωινό! Μας λείψατε! Είμαστε πίσω, είμαστε ακόμα ζωντανοί στη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε στο πλατό – «Είμαστε ακόμα ζωντανοί» (vid)

Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο που εμφανίστηκε εξ αποστάσεως στην εκπομπή του, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha βρέθηκε κανονικά στο πλατό του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»