Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Ο Σιωπηλός δρόμος θα έχει μια μεγάλη ανατροπή»

12:54 - 28/05/2021

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, ο τηλεοπτικός αστυνομικός της δραματικής σειράς του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη συναρπαστική […] The post Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Ο Σιωπηλός δρόμος θα έχει μια μεγάλη ανατροπή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Έρχεται μεγάλη ανατροπή στον Σιωπηλό Δρόμο»

Ο τηλεοπτικός αστυνομικός της δραματικής σειράς του MEGA έκανε αποκαλύψεις για τη συνέχεια.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δημήτρης Ξανθόπουλος: Ο Σιωπηλός δρόμος θα έχει μια μεγάλη ανατροπή

Για τη συναρπαστική συνέχεια του «Σιωπηλού δρόμου» μίλησε ο Δημήτρης Ξανθόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Έχω ένα παρελθόν με τον Βαρδή, από την τελευταία του ταινία “Ζίζοτεκ”. Είναι μια ταινία που αγάπησα πάρα πολύ και όταν ο Βαρδής μου είπε ότι ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικά, δέχτηκα αμέσως. Επειδή είμαι πατέρας δυο παιδιών το σενάριο του Σιωπηλού […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Ο Σιωπηλός δρόμος θα έχει μια μεγάλη ανατροπή»

Τι είπε για τη σειρά αλλά και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»