Η Ζωζώ Σαπουντζάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της: Τι απάντησε για την ηλικία της;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έκλεισε τα 88 και η Finos Film της αφιέρωσε επικό βίντεο
Η μεγάλη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, έκλεισε, χθες, τα 88 χρόνια και η Finos Film της αφιέρωσε ένα απολαυστικό και επικό βίντεο, με όλες τις μοναδικές στιγμές γέλιου που έχει χαρίσει με τις ερμηνείες της.
Διαβάστε το στο GazzettaΖωζώ Σαπουντζάκη: Ας λένε ό,τι θέλουν για την ηλικία μου
Τα γενέθλιά της είχε την Πέμπτη η Ζωζώ Σαπουντζάκη και οι φίλοι της ετοίμασαν ένα πάρτι έκπληξη με φόντο την Ακρόπολη. «Δέχθηκα πολλά λουλούδια. Το σπίτι έχει γεμίσει λουλούδια. Το καλύτερο δώρο είναι να είμαι υγιής και να μπορώ να δουλέψω. Δεν σταματώ ποτέ», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖωζώ Σαπουντζάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με την Άννα Φόνσου
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον χαρακτηρισμό «αγέραστη» που της έχουν δώσει εχθροί και φίλοι.Φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές έσπευσαν να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στην Ζωζώ Σαπουντζάκη που γιόρτασε τα γενέθλιά της απελευθερωμένη από τα δεσμά του lockdown και έτοιμη να ξαναπιάσει δουλειά. «Την αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά. Θα μου πεις “την έκανες”. Αλλά αφού μπορώ και την κάνω;» είπε η ηθοποιός και τραγουδίστρια στις κάμερες και τους ρεπόρτερ των καναλιών που την περικύκλωσαν. Και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μυστικό της επιτυχίας της στο αντίθετο φύλο, είπε: «Οι άνδρες με αγαπάγανε γιατί ήμουν σοβαρή. Δεν είχα φλερτ. Άλλωστε δούλευα τόσο πολύ. Δούλευα στο κέντρο,
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr