Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Έπρεπε να χωρίσουμε»
10:34 - 28/05/2021
Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Μπουράκ Χακί για επαγγελματικούς λόγους. Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός, ο οποίος θα συμμετάσχει στην […]
The post Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Έπρεπε να χωρίσουμε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπουράκ Χακί για την σχέση του με την Χαρά Παππά: Έπρεπε να χωρίσουμε (Βίντεο)
Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί μίλησε για την σχέση του με την Χαρά Παππά, και τον χωρισμό τους.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι μέσα στην καρδιά μου»
Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Τι λέει ο Τούρκος ηθοποιός για την πρώην αγαπημένη του. Ο Τούρκος ηθοποιός, και πρώην αγαπημένος της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί, βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες της ταινίας της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου Αγαπημένη”, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Η κάμερα ... Περισσότερα
To άρθρο Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι μέσα στην καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Μπουράκ Χακί για τη Χαρά Παππά έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους: “Έπρεπε να χωρίσουμε”
Στην Ελλάδα ταξίδεψε ο Μπουράκ Χακί για τις ανάγκες της ταινίας της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου
To άρθρο Ο Μπουράκ Χακί για τη Χαρά Παππά έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους: “Έπρεπε να χωρίσουμε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr