Ο Παύλος Κοντογιαννίδης απαντά γιατί εγκατέλειψε την θεατρική παράσταση “Φάλτσα Σοπράνο”

09:54 - 10/12/2019

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αντικατέστησε στο θέατρο τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος έσπασε το πόδι του. Ο ίδιος, όμως, άφησε μια […] The post Ο Παύλος Κοντογιαννίδης απαντά γιατί εγκατέλειψε την θεατρική παράσταση “Φάλτσα Σοπράνο” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Κοντογιαννίδης: Γι αυτό εγκατέλειψα την παράσταση «Φάλτσο Σοπράνο» (βίντεο)

«Είμαι πολύ καλός άνθρωπος γενικά, αλλά αν μου πας τόση κόντρα θα σε παρατήσω στη μέση του ωκεανού και θα φύγω».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Παύλος Κοντογιαννίδης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση «Φάλτσο Σοπράνο»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων σχολίασε για πρώτη φορά την αποχώρησή του από την παράσταση...

Διαβάστε το στο Zougla

Παύλος Κοντογιαννίδης:Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την θεατρική παράσταση «Φάλτσα Σοπράνο»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης έφυγε από μία παράσταση και πήγε σε άλλη προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιώργο Παρτσαλάκη.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παύλος Κοντογιαννίδης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση «Φάλτσο Σοπράνο»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων σχολίασε για πρώτη φορά την αποχώρησή του από την παράσταση...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης απαντά γιατί εγκατέλειψε την θεατρική παράσταση Φάλτσα Σοπράνο» (VIDEO)

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αντικατέστησε στο θέατρο τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος έσπασε το πόδι του, όμως, άφησε μια άλλη παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε. Το τι συνέβη κι εγκατέλειψε την παράσταση εξήγησε στις κάμερες. «Το έργο είχε ξεκινήσει, έκαναν τρεις μήνες πρόβα και μισό μήνα παραστάσεις. Εγώ αντικατέστησα τον Γιώργο Παρτσαλάκη που έσπασε το πόδι του και έμαθα 100 σελίδες σε 5 μέρες. Δεν εξηγείται! Πρέπει να έρθει η επιτροπή από το Γκίνες να μας δώσει σε όλους ένα βραβείο. Το “Φάλτσα Σοπράνο” το είχαμε ξεκινήσει με την Χρύσα Ρώπα. Πριν το Πάσχα κουβεντιάζαμε, επί 5-6 μήνες κάναμε αναλύσεις, Μετά τον Δεκαπενταύγουστο η Χρύσα Ρώπα έφυγε, δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν μπορώ να το εξηγ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε τι συνέβη και αποχώρησε από την παράσταση "Φάλτσο Σοπράνο"

Τον Παύλο Κοντογιαννίδη συνάντησαν το βράδυ της Δευτέρας οι δημοσιογράφοι και ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε για την  αποχώρηση του από την  παράσταση "Φάλτσα Σοπράνο", αποκαλυπτώντας τι συνέβη. "Αποχώρησα από την παράσταση γιατί ο σκηνοθέτης μου έβγαλε μια σκηνή που έκανα πρόβα έξι μήνες", τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»