Βασίλης Τερλέγκας: «Επιμένω να λέω ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι»

15:24 - 26/05/2021

Ο Βασίλης Τερλέγκας έχει κάνει πολλές δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους στο παρελθόν, γεγονός που έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Τι δηλώνει […] The post Βασίλης Τερλέγκας: «Επιμένω να λέω ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Τερλέγκας: «Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που είπα για τους ομοφυλόφιλους, αλλά»

Ο Βασίλης Τερλέγκας τελικά μετάνιωσε ή όχι; Ο ίδιος προσπαθεί να το ξεκαθαρίσει, αλλά δεν τα καταφέρνει....

Διαβάστε το στο in.gr

Βασίλης Τερλέγκας: Επιμένω ότι τα παιδιά μου δε θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι

Μετανιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τους ομοφυλόφιλους φάνηκε ο Βασίλης Τερλέγκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό». Ο τραγουδιστής ωστόσο τόνισε πως επιμένει ότι τα παιδιά του δε θέλει να γίνουν ομοφυλόφιλοι. «Έχουν παρεξηγηθεί δηλώσεις μου, αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ με τον τρόπο που τα έλεγα. Δεν χρειαζόταν […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βασίλης Τερλέγκας: «Επιμένω να λέω ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι» (vid)

«Έχουν παρεξηγηθεί δηλώσεις μου, αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ με τον τρόπο που τα έλεγα. Δεν χρειαζόταν να πω την τελευταία κουβέντα που είπα για τους ομοφυλόφιλους. Γι’ αυτήν έχω μετανιώσει. Το ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι επιμένω να το λέω. Είχα πει μια άσχημη κουβέντα στον φίλο μου τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλης Τερλέγκας: Επιμένω να το λέω ότι τα μικρά παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι

Ο Βασίλης Τερλέγκας πριν από πέντε χρόνια δήλωσε πως δεν θα ήθελε τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να τον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Τερλέγκας: Επιμένω να το λέω ότι τα μικρά παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι

Διαβάστε το στο spoilers

Βασίλης Τερλέγκας: "Επιμένω να λέω ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι"

"Έχουν παρεξηγηθεί δηλώσεις μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»