Τζορτζ Φλόιντ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν επαίνεσε το «αξιοθαύμαστο θάρρος» της οικογένειας του

23:52 - 25/05/2021

H δήλωση Μπάιντεν με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επαίνεσε το «αξιοθαύμαστο θάρρος» της οικογένειας του Τζορτζ Φλόιντ, που πέθανε πριν ένα χρόνο κάτω από το γόνατο ενός λευκού αστυνομικού στη Μινεάπολη. «Η οικογένεια Φλόιντ επέδειξε αξιοθαύμαστο θάρρος, ειδικά η κόρη του, Τζιάνα», δήλωσε ο Μπάιντεν σε ανακοίνωσή του μετά τη συνάντηση που είχε με μέλη της οικογένειας του Αφροαμερικανού στο Οβάλ Γραφείο. «Την παραμονή της κηδείας του πατέρα της, πριν από ένα χρόνο, η Τζιλ και εγώ συναντήσαμε την οικογένεια και η εκείνη (η Τζιάνα) μου είπε: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο», συνέχισε. «Το κατάφερε», πρόσθεσε. Μετά τη συνάντηση μ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο πρόεδρος Μπάιντεν επαίνεσε το «αξιοθαύμαστο θάρρος» της οικογένειας του Τζορτζ Φλόιντ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επαίνεσε το «αξιοθαύμαστο θάρρος» της οικογένειας του Τζορτζ Φλόιντ, που...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπάιντεν: Επαίνεσε το «αξιοθαύμαστο θάρρος» της οικογένειας του Τζ. Φλόιντ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επαίνεσε το «αξιοθαύμαστο θάρρος» της οικογένειας του Τζορτζ Φλόιντ, που πέθανε πριν ένα χρόνο... The post Μπάιντεν: Επαίνεσε το «αξιοθαύμαστο θάρρος» της οικογένειας του Τζ. Φλόιντ appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά