Γαλλικά media: «Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Eλ Αραμπί!»

21:12 - 25/05/2021

Σύμφωνα με τα γαλλικά media, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τα αδέρφια του καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης για επίθεση σε δύο ανήλικους το 2017, όταν έπαιζε στο Κατάρ, επειδή εκείνοι πετούσαν μπουκάλια στην αυλή της οικογένειάς τους, που γιόρταζε το τέλος του Ραμαζανιού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαλλικά media: «Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Eλ Αραμπί!»

Σύμφωνα με τα γαλλικά media, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα αδέρφια του καταδικάστηκαν σε ένα χρόνο φυλάκισης για επίθεση σε δύο ανήλικους το 2017, όταν έπαιζε στο Κατάρ, επειδή εκείνοι πετούσαν μπουκάλια στην αυλή της οικογένειάς τους, που γιόρταζε το τέλος του Ραμαζανιού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Liberte: «Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Ελ Αραμπί»

Ο άσος του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους για βιαιοπραγία εναντίον ανηλίκων, όταν αγωνιζόταν στο Κατάρ το 2017 σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Δικαστήριο στο Μονπελιέ καταδίκασε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα αδέρφια του σε ένα χρόνο φυλάκισης, σύύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η σιτοσελίδα «Liberte» το ... Περισσότερα To άρθρο Liberte: «Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Ελ Αραμπί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ολυμπιακός: Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Ελ Αραμπί

Ο άσος του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους για βιαιοπραγία εναντίον ανηλίκων, όταν αγωνιζόταν στο Κατάρ το 2017 σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Δικαστήριο στο Μονπελιέ καταδίκασε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα αδέρφια του σε ένα χρόνο φυλάκισης, σύύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα όπως... The post Ολυμπιακός: Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Ελ Αραμπί appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

“Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους ο Ελ Αραμπί”

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για επίθεση σε δύο ανήλικους το 2017, όταν αγωνιζόταν στο Κατάρ, καταδικάστηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μαζί με τον επιθετικό του Ολυμπιακού καταδικάστηκαν και τα αδέρφια του. The post “Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους ο Ελ Αραμπί” appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Γαλλικά media: «Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Eλ Αραμπί!»

Σύμφωνα με τα γαλλικά media, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τα αδέρφια του καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης για επίθεση σε δύο ανήλικους το 2017, όταν έπαιζε στο Κατάρ, επειδή εκείνοι πετούσαν μπουκάλια στην αυλή της οικογένειάς τους, που γιόρταζε το τέλος του Ραμαζανιού.  Δικαστήριο στο Μονπελιέ καταδίκασε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα αδέρφια του σε […] The post Γαλλικά media: «Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Eλ Αραμπί!» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Γαλλικά media: «Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Eλ Αραμπί!»

Σύμφωνα με τα γαλλικά media, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τα αδέρφια του καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης για επίθεση σε δύο ανήλικους το 2017, όταν έπαιζε στο Κατάρ, επειδή εκείνοι πετούσαν μπουκάλια στην αυλή της οικογένειάς τους, που γιόρταζε το τέλος του Ραμαζανιού. Δικαστήριο στο Μονπελιέ καταδίκασε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα αδέρφια ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

«Ποινή φυλάκισης ενός έτους στον Ελ Αραμπί»

Δικαστήριο στο Μονπελιέ καταδίκασε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα αδέρφια του σε ένα χρόνο φυλάκισης με αναστολή. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, το βράδυ της 24ης Ιουνίου του 2017, δύο ανήλικα ξαδέρφια, στις 22.00, πετούσαν μπουκάλια στην αυλή των αδερφών της οικογένειας Αραμπί, καθώς γιόρταζαν το τέλος του Ραμαζανιού. Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι τα […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ρίγα: Ανακοίνωσε Αντρονικασβίλι και κάνει ντεμπούτο κόντρα στην ΑΕΚ

ΑΕΚ Λάρνακας: Πλήρωσε το λάθος του Γκαρσία και τη δυστοκία της

Άστοχη δήλωση Πορτοσάλτε: «Μπορεί το εισόδημα να μη φτάνει αλλά ζούμε καλά, μην είμαστε υποκριτές» (vid)

Πάφος: Μοναδικός στόχος το διπλό και η παραμονή στην κορυφή

F1 - Νόρις: «Ήξερα τι να περιμένω, ο Φερστάπεν δεν οδήγησε καθαρά»

Ντέρμπι για γερά νεύρα στο ΓΣΠ με δύο σούπερ επιλογές!