Λίτσα Πατέρα: Σωστή απόφαση η επιστροφή Λιάγκα στο «Πρωινό»

19:18 - 25/05/2021

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε για την απόφαση του ΑΝΤ1 να επιστρέψει ο Γιώργος Λιάσκας στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στα σχέδια της εκπομπής για την νέα σεζόν.Η Λίτσα Πατέρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό». Η ίδια σημείωσε μεταξύ άλλων, πως είναι σωστή η απόφαση του ΑΝΤ1 να επιστρέψει στο σταθμό ο γνωστός παρουσιαστής, ενώ εξέφρασε και την αδυναμία που έχει στον ίδιο. «Είμαι 31 χρόνια στην τηλεόραση. Είναι μια πολύ ωραία διαδρομή, μια πολύ ωραία πορεία. Έχω μια αδυναμία στον Γιώργο Λιάγκα. Πιστεύω ότι δίνει ζωή στην εκπομπή, είναι κάτι άλλο. Νομίζω ότι ήταν σωστή κίνηση να επιστρέψει», είπε χαρακτηριστικά. «Όταν

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά