Μένιος Φουρθιώτης:Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

13:14 - 25/05/2021

Δεν έχω ειδική μεταχείριση στις φυλακές

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένιος Φουρθιώτης:Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μένιος Φουρθιώτης για πρώτη φορά από τη φυλακή: Έχασα 12 κιλά, ζυγίζω 40 – Τι είπε για το Δρομοκαΐτειο

Από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για πρώτη φορά μετά την προφυλάκισή του στις 2 Μαΐου ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τη μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο και τα προσωπικά του δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μ. Φουρθιώτης από τη φυλακή: Έχω μείνει 40 κιλά- Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τον Κορυδαλλό έδωσε το πρωί της Τρίτης ο Μένιος Φουρθιώτης

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά – Δεν ζήτησα ποτέ να μπω στο Δρομοκαΐτειο

Για τα προσωπικά δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα, την κατάσταση της υγείας του και για το αν τελικά ζήτησε ο ίδιος να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο μίλησε για πρώτη φορά ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος και επιτέθηκε ευθέως στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΕΗΝ, κ.Γιαννάκο. «Επέλεξα τόσο καιρό... The post Μένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά – Δεν ζήτησα ποτέ να μπω στο Δρομοκαΐτειο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Lamianow.gr Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο Για τα προσωπικά δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα, την κατάσταση της υγείας του και για το αν τελικά ζήτησε ο ίδιος να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο μίλησε για πρώτη φορά ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος και επιτέθηκε ευθέως στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΕΗΝ, κ.Γιαννάκο. «Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να […] Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ο Φουρθιώτης απο το κελί – Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ στο Δρομοκαϊτειο. Έχω μείνει 40 κιλά

«Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Η δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε. Τη σέβομαι της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Φουρθιώτης απο το κελί – Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ στο Δρομοκαϊτειο. Έχω μείνει 40 κιλά

Διαβάστε το στο spoilers

Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Διαβάστε το στο to10.gr

Μ. Φουρθιώτης από τη φυλακή: Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τον Κορυδαλλό έδωσε το πρωί της Τρίτης ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος μίλησε για... The post Μ. Φουρθιώτης από τη φυλακή: Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Ο επιθεωρητής Ντρέικ και η μαύρη χήρα: Έγκλημα, μυστήριο και χιούμορ

«Ολα για τη ζωή μας vita»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο MEGA

Έλεγχος εξπρές των δηλώσεων e-ΕΦΚΑ – Οι αλλαγές από το υπ. Εργασίας 

Λίβανος: Τρεις νεκροί μετά από πλήγμα του Ισραήλ – Ο ένας «υψηλόβαθμο μέλος της Χαμάς»

Yoga: Η μία στάση που διώχνει το άγχος

Δασμοί Τραμπ: Η μεγαλύτερη πτώση αμερικανικών μετοχών από την πανδημία του 2020