Μένιος Φουρθιώτης:Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μένιος Φουρθιώτης:Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο
Δεν έχω ειδική μεταχείριση στις φυλακές
Διαβάστε το στο tanea.grΜένιος Φουρθιώτης για πρώτη φορά από τη φυλακή: Έχασα 12 κιλά, ζυγίζω 40 – Τι είπε για το Δρομοκαΐτειο
Από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για πρώτη φορά μετά την προφυλάκισή του στις 2 Μαΐου ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τη μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο και τα προσωπικά του δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜ. Φουρθιώτης από τη φυλακή: Έχω μείνει 40 κιλά- Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο
Την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τον Κορυδαλλό έδωσε το πρωί της Τρίτης ο Μένιος Φουρθιώτης
Διαβάστε το στο thebest.grΜένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά – Δεν ζήτησα ποτέ να μπω στο Δρομοκαΐτειο
Για τα προσωπικά δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα, την κατάσταση της υγείας του και για το αν τελικά ζήτησε ο ίδιος να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο μίλησε για πρώτη φορά ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος και επιτέθηκε ευθέως στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΕΗΝ, κ.Γιαννάκο. «Επέλεξα τόσο καιρό...
The post Μένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά – Δεν ζήτησα ποτέ να μπω στο Δρομοκαΐτειο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο
Lamianow.gr
Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο
Για τα προσωπικά δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα, την κατάσταση της υγείας του και για το αν τελικά ζήτησε ο ίδιος να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο μίλησε για πρώτη φορά ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος και επιτέθηκε ευθέως στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΕΗΝ, κ.Γιαννάκο. «Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να […]
Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΟ Φουρθιώτης απο το κελί – Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ στο Δρομοκαϊτειο. Έχω μείνει 40 κιλά
«Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Η δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε. Τη σέβομαι της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Φουρθιώτης απο το κελί – Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ στο Δρομοκαϊτειο. Έχω μείνει 40 κιλά
Διαβάστε το στο spoilersΜένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο
Δεν έχω ειδική μεταχείριση στις φυλακές
Διαβάστε το στο to10.grΜ. Φουρθιώτης από τη φυλακή: Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο
Την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τον Κορυδαλλό έδωσε το πρωί της Τρίτης ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος μίλησε για...
The post Μ. Φουρθιώτης από τη φυλακή: Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr