Μένιος Φουρθιώτης:Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

13:14 - 25/05/2021

Δεν έχω ειδική μεταχείριση στις φυλακές

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένιος Φουρθιώτης:Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μένιος Φουρθιώτης για πρώτη φορά από τη φυλακή: Έχασα 12 κιλά, ζυγίζω 40 – Τι είπε για το Δρομοκαΐτειο

Από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για πρώτη φορά μετά την προφυλάκισή του στις 2 Μαΐου ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τη μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο και τα προσωπικά του δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μ. Φουρθιώτης από τη φυλακή: Έχω μείνει 40 κιλά- Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τον Κορυδαλλό έδωσε το πρωί της Τρίτης ο Μένιος Φουρθιώτης

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά – Δεν ζήτησα ποτέ να μπω στο Δρομοκαΐτειο

Για τα προσωπικά δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα, την κατάσταση της υγείας του και για το αν τελικά ζήτησε ο ίδιος να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο μίλησε για πρώτη φορά ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος και επιτέθηκε ευθέως στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΕΗΝ, κ.Γιαννάκο. «Επέλεξα τόσο καιρό... The post Μένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά – Δεν ζήτησα ποτέ να μπω στο Δρομοκαΐτειο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Lamianow.gr Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο Για τα προσωπικά δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα, την κατάσταση της υγείας του και για το αν τελικά ζήτησε ο ίδιος να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο μίλησε για πρώτη φορά ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος και επιτέθηκε ευθέως στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΕΗΝ, κ.Γιαννάκο. «Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να […] Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ο Φουρθιώτης απο το κελί – Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ στο Δρομοκαϊτειο. Έχω μείνει 40 κιλά

«Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Η δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε. Τη σέβομαι της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Φουρθιώτης απο το κελί – Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ στο Δρομοκαϊτειο. Έχω μείνει 40 κιλά

Διαβάστε το στο spoilers

Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή έχασα 12 κιλά, έχω μείνει 40 – Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Διαβάστε το στο to10.gr

Μ. Φουρθιώτης από τη φυλακή: Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο

Την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τον Κορυδαλλό έδωσε το πρωί της Τρίτης ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος μίλησε για... The post Μ. Φουρθιώτης από τη φυλακή: Δεν ζήτησα ποτέ να νοσηλευτώ στο Δρομοκαΐτειο appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Το NATO θέλει να κερδίσει τις καρδιές των λαών στο μαλακό υπογάστριο της Κίνας

ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Το 74% των εργαζομένων νιώθει σωματική εξάντληση

Η Τζόαν Κόλινς, στα 91 της, θα υποδυθεί τη Γουόλις Σίμπσον σε μια νέα βιογραφική ταινία

Στη Σαντορίνη μεταβαίνει αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Λ. Κυρίζογλου

Γ. Βουγιουκαλάκης για Κυκλάδες: Τι ανέφερε για την ηφαιστειακή δραστηριότητα – Δεν ανησυχεί για το Κολούμπο

Στην κορυφή το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων «ΜΕGA Γεγονότα»