Γιατί τα υλικά στη Φανουρόπιτα πρέπει να έχουν συγκεκριμένο αριθμό;

11:34 - 25/05/2021

Στις 27 Αυγούστου, οπότε και τιμάται η μνήμη του Αγίου Φανουρίου. Οι Εκκλησίες γεμίζουν με τη μυρωδιά από τις Φανουρόπιτες που φτιάχνουν οι νοικοκυρές. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Φανορόπιτες «διαβάζονται» καθ’ ολη τη διάρκεια του χρόνου, ανάλογα με την ημέρα που έχει ορίσει η κάθε ενορία. Οι πιστοί ζητούν να τους φανερώσει ... Περισσότερα To άρθρο Γιατί τα υλικά στη Φανουρόπιτα πρέπει να έχουν συγκεκριμένο αριθμό; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ανάλυση Skynews: Γιατί η 1.000ή ημέρα πολέμου στην Ουκρανία είναι η πιο κρίσιμη – Προειδοποιεί πρώην σύμβουλος του Πούτιν

Ο Νίκος Ρωμανός έφτασε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη «γιάφκα» των Αμπελοκήπων

Πρώην όμηρος της Χαμάς συγκλονίζει σε ντιμπέιτ με φιλοπαλαιστίνιο: «Η ανιψιά μου είδε την απαγωγή μου στο TikTok»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για δημοπρασία κοσμημάτων της Ζώης Λάσκαρη: «Η οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο