Μπουτάρης: Στηρίζω τα δικαιώματα όλων, με τους Τούρκους νιώθω αδερφός

09:46 - 24/05/2021

Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν κρύβει την ικανοποίησή του διότι «επί δικής μου δημαρχίας “άνοιξε” η Θεσσαλονίκη και έπαψε να είναι χαρακτηρισμένη ως συντηρητική πόλη», ενώ θυμάται σε συνέντευξη του τις αντιδράσεις που προκάλεσε και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς -κ@λοτουρκος, Σκοπιανός και αδερφή- που δέχτηκε ως δήμαρχος όταν διατύπωσε την άποψή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών και όταν προσπάθησε να προσελκύσει Τούρκους τουρίστες και να βάλει την πόλη στον χάρτη του τουρισμού και των διεθνούς ακτινοβολίας εκδηλώσεων όπως η διοργάνωση του Gay Pride.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπουτάρης: Στηρίζω τα δικαιώματα όλων, δεν είμαι αδερφή – Με τους Τούρκους νιώθω αδερφός

Lamianow.gr Μπουτάρης: Στηρίζω τα δικαιώματα όλων, δεν είμαι αδερφή – Με τους Τούρκους νιώθω αδερφός Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρεται στην κόντρα του με τον νυν δήμαρχο που ξεκίνησε όταν σε μια συνέντευξη «μου ξέφυγε πως είναι μ@@@κας» Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν κρύβει την ικανοποίησή του διότι «επί δικής μου δημαρχίας “άνοιξε” η Θεσσαλονίκη και έπαψε να είναι χαρακτηρισμένη ως συντηρητική πόλη», ενώ θυμάται σε συνέντευξη του τις αντιδράσεις που προκάλεσε και τους βαρύτατους […] Μπουτάρης: Στηρίζω τα δικαιώματα όλων, δεν είμαι αδερφή – Με τους Τούρκους νιώθω αδερφός Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Τα highlights από τη νίκη της Τουρκίας και τους 55 πόντους των Όσμαν & Γιούρτσεβεν (vid)

Διοργάνωση σεμιναρίου για όλα τα νέα Δ.Σ των Ομοσπονδιών πρότεινε η ΕΟΠΕ στη ΓΓΑ

Alfa Romeo 33 Stradale: Δείτε το ιταλικό supercar να πιάνει 333 χλμ/ώρα στην πίστα (vid)

ΑΕΚ Λάρνακας, Μπεργκ: «Τώρα δεν σκεφτόμαστε την απόσταση από την κορυφή αλλά πώς να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας»

Ο 80χρονος μαθητής και σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28η Οκτωβρίου έγινε αφιέρωμα στο Guardian

Τσάβες: «Όλοι μαζί για το όνειρό μας!» (vid)