Γιάννης Μπουτάρης: Με τους Τούρκους νιώθω αδελφός – Στηρίζω τα δικαιώματα όλων, δεν είμαι αδερφή
08:38 - 24/05/2021
Χειμαρώδης και αποκαλυπτικός ο Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξή του μιλάει για όλα. Για το Gay Pride και την κόντρα του με τον Άνθιμο, για το μετρό της Θεσσαλονίκης και τα αρχαία, για το κρασί και τον αλκοολισμό και φυσικά για τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σας έλειψε; Μπουτάρης: «Με τους Τούρκους νιώθω αδερφός – Στηρίζω τα δικαιώματα όλων, δεν είμαι αδερφή» – ΒΙΝΤΕΟ
Χωρίς περιστροφές μίλησε για μία ακόμα φορά ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επιχειρηματίας Γιάννης Μπουτάρης.
Το άρθρο Σας έλειψε; Μπουτάρης: «Με τους Τούρκους νιώθω αδερφός – Στηρίζω τα δικαιώματα όλων, δεν είμαι αδερφή» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓιάννης Μπουτάρης: Δεν είμαι αδερφή, στηρίζω τα δικαιώματα όλων. Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός
Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης νιώθει ικανοποιημένος διότι όπως δηλώνει: «Επί δικής μου δημαρχίας “άνοιξε” η Θεσσαλονίκη και έπαψε να είναι χαρακτηρισμένη ως συντηρητική...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Μπουτάρης: Δεν είμαι αδερφή, στηρίζω τα δικαιώματα όλων. Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός
Διαβάστε το στο spoilers