Eurovision 2021: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη: “Θέλω να φάω πολλά… πιτόγυρα”, vid
08:10 - 24/05/2021
Το κορίτσι απ’ τον Έβρο, η Στεφανία Λυμπερακάκη που κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στην πρώτη 10άδα (μετά από 8 χρόνια) του 65ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision στο Ρότερνταμ, χάρη στην ερμηνεία και εντυπωσιακή της εμφάνισή με το “Last Dance” στη σκηνή, επέστρεψε χθες στην Αθήνα.
Το άρθρο Eurovision 2021: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη: “Θέλω να φάω πολλά… πιτόγυρα”, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Eurovision 2021: Η Stefania επέστρεψε στην Ελλάδα – «Θέλω να φάω ένα πιτόγυρο»
Με ένα χαμόγελο στα χείλη, λουλούδια και την ελληνική σημαία στα χέρια, η Στεφανία Λυμπερακάκη επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας κατακτήσει τη δέκατη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision ο οποίος διεξάχθηκε το Σάββατο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν στο αερόδρομιο ώστε να αποσπάσουν μια δήλωση από την Στεφανία Λυμπερακάκη. Κουρασμένη αλλά ικανοποιημένη, η […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grEurovision 2021: Επέστρεψαν στην Αθήνα η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού
Στην Αθήνα επέστρεψαν η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού, μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2021 που έγινε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Η...
Διαβάστε το στο govastileto.gr