Γ. Μπουτάρης: Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός, με τους Ευρωπαίους συνεταίρος
07:02 - 24/05/2021
«Δεν μετανιώνω για τίποτα» δηλώνει κατηγορηματικά ο πρώην δήμαρχος και επιχειρηματίας Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του...
The post Γ. Μπουτάρης: Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός, με τους Ευρωπαίους συνεταίρος appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπουτάρης: Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός, με τους Ευρωπαίους συνεταίρος
Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρεται ακόμη στην κόντρα του με τον νυν δήμαρχο που ξεκίνησε όταν σε μια συνέντευξη «μου ξέφυγε πως είναι μ@@@κας»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Μπουτάρης: Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός, με τους Ευρωπαίους συνεταίρος
Σε μια εκ βαθέων συζήτηση προχώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του διότι «επί δικής μου δημαρχίας “άνοιξε” η Θεσσαλονίκη και έπαψε να είναι χαρακτηρισμένη ως συντηρητική πόλη». Ακόμα μιλώντας στο GRTimes.gr θυμάται τις αντιδράσεις που προκάλεσε και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς –κ@λοτουρκος, Σκοπιανός και αδερφή– που δέχτηκε ως δήμαρχος όταν διατύπωσε την […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπουτάρης: Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός – Στηρίζω τα δικαιώματα όλων. Δεν είμαι αδερφή» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Δεν μετανιώνω για τίποτα» δηλώνει κατηγορηματικά ο πρώην δήμαρχος και επιχειρηματίας Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του GRTimes.gr Ανατρεπτικός, αυθεντικός και χειμαρρώδης μιλά χωρίς περιστροφές και με ευθύτητα για όλους και για όλα, σε μια εκ βαθέων συζήτηση στην Άνω Πόλη, στη… σκιά του Αγίου Νικολάου Ορφανού, του βυζαντινού ναού που ανήκει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπουτάρης: Με τους Τούρκους νιώθω αδερφός- Κορώνα στο κεφάλι μου ο Βαρθολομαίος
Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν κρύβει την ικανοποίησή του διότι «επί δικής μου δημαρχίας “άνοιξε” η Θεσσαλονίκη και έπαψε να είναι χαρακτηρισμένη ως συντηρητική πόλη», ενώ θυμάται σε συνέντευξη του τις αντιδράσεις που προκάλεσε και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς -κ@λοτουρκος, Σκοπιανός και αδερφή- που δέχτηκε ως δήμαρχος όταν διατύπωσε την άποψή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών και όταν προσπάθησε να προσελκύσει Τούρκους τουρίστες και να βάλει την πόλη στον χάρτη του τουρισμού και των διεθνούς ακτινοβολίας εκδηλώσεων όπως η διοργάνωση του Gay Pride.
Το άρθρο Μπουτάρης: Με τους Τούρκους νιώθω αδερφός- Κορώνα στο κεφάλι μου ο Βαρθολομαίος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΓ.Μπουτάρης: «Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός» (βίντεο)
Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος ανάμεσα σε όλα αναφέρθηκε στο πως αισθάνεται με τους Τούρκους.
Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν κρύβει την ικανοποίησή του διότι «επί δικής μου δημαρχίας “άνοιξε” η Θεσσαλονίκη και έπαψε να είναι χαρακτηρισμένη ως συντηρητική πόλη», ενώ θυμάται σε συνέντευξη του τις αντιδράσεις που προκάλεσε και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς -κ@λοτουρκος, Σκοπιανός και αδερφή- που δέχτηκε ως δήμαρχος όταν διατύπωσε την άποψή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών και όταν προσπάθησε να προσελκύσει Τούρκους τουρίστες και να βάλει την πόλη στον χάρτη του τουρισμού και των διεθνούς ακτινοβολίας εκδηλώσεων όπως η διοργάνωση του Gay Pride.
«Με τους
Διαβάστε το στο pronews.grΓιάννης Μπουτάρης: «Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός»
Γιάννης Μπουτάρης: «Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός» Σε μια εκ βαθέων συζήτηση προχώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του διότι «επί δικής μου δημαρχίας “άνοιξε” η Θεσσαλονίκη και έπαψε να είναι χαρακτηρισμένη ως συντηρητική πόλη». Ακόμα μιλώντας στο GRTimes.gr θυμάται τις αντιδράσεις που προκάλεσε και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς –κ@λοτουρκος, Σκοπιανός και αδερφή– που δέχτηκε ως δήμαρχος […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr