Κρήτη: Ράκος ο σύζυγος της 44χρονης που εμφάνισε θρόμβωση – Το γραμμα των παιδιών που συγκλονίζει
23:04 - 23/05/2021
Συντετριμμένος από την απροσδόκητη οδυνηρή εξέλιξη της κατάστασης υγείας της 44χρονης Γλυκερίας, που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca, είναι ο σύζυγος της Μάνος Μανουσάκης. «Αυτή τη στιγμή πρέπει να διαχειριστούμε τον πόνο μας. Έχουμε τρία παιδιά ηλικίας 12 10 και 8 ετών. Έχουμε ενημερώσει με τη...
The post Κρήτη: Ράκος ο σύζυγος της 44χρονης που εμφάνισε θρόμβωση – Το γραμμα των παιδιών που συγκλονίζει appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης με θρόμβωση μετά το AstraZeneca: Οι ελπίδες έχουν σβήσει
Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από θρόμβωση που υπέστη αφότου έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, περιμένοντας ένα θαύμα. «Οι ελπίδες έχουν σβήσει από την Παρασκευή όταν το βράδυ οι γιατροί περίλυποι πραγματικά μου είπαν ότι έκαναν την επέμβαση. Το αιμάτωμα ήταν τόσο μεγάλο. Στην ουσία μου είπαν ότι την […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grAstraZeneca: Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης που εμφάνισε θρόμβωση
Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που εμφάνισε θρόμβωση έπειτα από τον εμβολιασμό της.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΣυντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης με θρόμβωση μετά το AstraZeneca: Οι ελπίδες έχουν σβήσει
Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από θρόμβωση που υπέστη αφότου έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, περιμένοντας ένα θαύμα. «Οι ελπίδες έχουν σβήσει από την Παρασκευή όταν το βράδυ οι γιατροί περίλυποι πραγματικά μου είπαν ότι έκαναν την επέμβαση. Το αιμάτωμα ήταν τόσο μεγάλο. Στην ουσία μου είπαν ότι την […]
Διαβάστε το στο dete.gr