Πιτίνο: «Θέλω τον Σπανούλη στην εθνική ομάδα»
22:12 - 23/05/2021
Πιτίνο: «Θέλω τον Σπανούλη στην εθνική ομάδα»
23/05/2021
Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και επανέλαβε για ακόμα μια φορά πως θα ήθελε να έχει στην σύνθεση της Εθνικής ομάδας, τον Βασίλη Σπανούλη και επεσήμανε πως θα βάλει το δικό του στυλ παιχνιδιού στην «γαλανόλευκη».
Ο Αμερικανός προπονητής τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Παίζουμε κόντρα στο ρολόι. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι αγώνες συνεχίζονται. Εδώ είμαι για να δω τους παίκτες της ΑΕΚ κυρίως και θα πρέπει να δω πράγματα.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι στην προεπιλογή. Θα ήθελα να τον έχω τον Σπανούλη το είπα από την πρώτη μέρα. Από την πρώτη φορά που ανέλαβα. Όπως και αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού. Το
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιτίνο: «Θέλω τον Σπανούλη στην Εθνική»
Ο Ρικ Πιτίνο παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι θα ήθελε να έχει στην σύνθεση της Εθνικής τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Αμερικανός προπονητής τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Παίζουμε κόντρα στο ρολόι. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι αγώνες συνεχίζονται. Εδώ ... Περισσότερα
To άρθρο Πιτίνο: «Θέλω τον Σπανούλη στην Εθνική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠιτίνο: «Θα ήθελα τον Σπανούλα, θα βάλω το δικό μου στυλ στην Εθνική» (vid)
Ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον τρίτο ημιτελικό μεταξύ Παναθηναϊκού-ΑΕΚ και αναφέρθηκε την Εθνική ομάδα και δη στον Βασίλη Σπανούλη.
Διαβάστε το στο GazzettaΠιτίνο: «Θέλω τον Σπανούλη, θα βάλω το δικό μου στιλ» (video)
Ο Ρικ Πιτινο ήρθε στην Ελλάδα για να αναλάβει την…
Διαβάστε το στο onsports.grΠιτίνο: «Ξεκάθαρο ότι θέλω τον Σπανούλη – Tο δικό μου στιλ στην Εθνική»
Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Ερτ, τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, ενώ σημείωσε πως η «γαλανόλευκη» θα έχει άλλο στιλ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, σχολίασε πως είναι αισιόδοξος για το τουρνουά που ακολουθεί. Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στη χώρα μας και […]
The post Πιτίνο: «Ξεκάθαρο ότι θέλω τον Σπανούλη – Tο δικό μου στιλ στην Εθνική» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr