Μελέτη Ηλίας: «Πέρασε κορονοϊό όλη μου η οικογένεια, ξέρω τι σημαίνει να τον περνάς»
10:00 - 23/05/2021
Στο Enjoy και τη Μαρία Ανδρέου μίλησε ο Μελέτης Ηλίας με αφορμή τη συνέχιση του σίριαλ «Τα καλύτερα μας χρόνια» […]
The post Μελέτη Ηλίας: «Πέρασε κορονοϊό όλη μου η οικογένεια, ξέρω τι σημαίνει να τον περνάς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μελέτης Ηλίας: «Πέρασε κορονοϊό όλη μου η οικογένεια, ξέρω τι σημαίνει να τον περνάς»
O δημοφιλής ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, μιλώντας στο "Enjoy" για το σίριαλ «Τα καλύτερα μας χρόνια», έκανε γνωστό ότι όλη του η οικογένεια νόσησε από κορονοϊό.
Διαβάστε το στο GazzettaΜελέτης Ηλίας: «Πέρασε κορονοϊό όλη μου η οικογένεια, ξέρω τι σημαίνει να τον περνάς, “χτυπάει” στην ψυχολογία»
Ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πλέον καταλάβαμε όλοι μας ότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η ζωή μας ήρθε τούμπα. Τα πράγματα τελικά δεν είναι αυτονόητα, γι’ αυτό πρέπει να εκτιμούμε τα απλά πράγματα και τα καθημερινά, αυτά που πιστεύουμε ως σίγουρα. Μια βόλτα για έναν καφέ με φίλους, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜελέτης Ηλίας: «Πέρασε κορωνοϊό όλη μου η οικογένεια»
"Ο Covid - 19 "χτυπάει" και την ψυχολογία του ανθρώπου. Πολύ παράξενη αρρώστια" σημειώνει ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.gr