Μυρτώ Αλικάκη: «Με όσα έχω δει στη δουλειά νιώθω σαν λοκατζής»
08:58 - 23/05/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με αφορμή […]
The post Μυρτώ Αλικάκη: «Με όσα έχω δει στη δουλειά νιώθω σαν λοκατζής» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μυρτώ Αλικάκη: «Nιώθω σαν λοκατζής, mε όσα έχω δει στη δουλειά»
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, δηλώνει ότι έχει δει και τις δυο όψεις του νομίσματος στην τηλεόραση… Η Μυρτώ Αλικάκη ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε μία συνέντευξη – ποταμό. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με αφορμή τόσο το σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος» όσο ... Περισσότερα
To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη: «Nιώθω σαν λοκατζής, mε όσα έχω δει στη δουλειά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜυρτώ Αλικάκη: «Με όσα έχω δει στη δουλειά νιώθω σαν λοκατζής»
Τι είπε η δημοφιλής ηθοποιός για την εμπειρία της στον χώρο του θεάματος.
Διαβάστε το στο in.grΜυρτώ Αλικάκη: «Με όσα έχω δει στη δουλειά νιώθω σαν λοκατζής»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με αφορμή τόσο το σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος» όσο και την επερχόμενη θεατρική παράσταση «Οθέλλος». Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις 2 όψεις του τηλεοπτικού νομίσματος και την επιστροφή της μυθοπλασίας! Είστε ηθοποιός που ακόμη και στα χρόνια της βαθιάς […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜυρτώ Αλικάκη: «Με όσα έχω δει στη δουλειά νιώθω σαν λοκατζής»
Για το σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος», την επερχόμενη θεατρική παράσταση «Οθέλλος» και την επιστροφή της μυθοπλασίας στην τηλεόραση μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη.
Διαβάστε το στο topontiki.grΜυρτώ Αλικάκη: «Με όσα έχω δει στη δουλειά νιώθω σαν λοκατζής»
Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για την πολύχρονη εμπειρία της σε θέατρο και τηλεόραση, για το επιτυχημένο σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος» και την επερχόμενη θεατρική παράσταση «Οθέλλος». Η γνωστή ηθοποιός είπε στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου: «’Έχω κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση, μετά από όλα όσα έχω δει στη δουλειά, θεωρώ τον εαυτό μου λοκατζή». […]
Διαβάστε το στο dete.gr