Κώστας Τσουρός: Ατάκα “φωτιά” για παρουσιάστρια που δεν ξέρει από συνεντεύξεις! Άφωνη η Γερμανού
14:30 - 22/05/2021
Ο αιχμηρός σχολιασμός του Δημήτρη Παπανώτα για την Ιωάννα Μαλέσκου και η τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά
To άρθρο Κώστας Τσουρός: Ατάκα “φωτιά” για παρουσιάστρια που δεν ξέρει από συνεντεύξεις! Άφωνη η Γερμανού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: Το βιτριολικό σχόλιο του Κώστα Τσουρού για παρουσιάστρια που δεν ξέρει από συνεντεύξεις! (vid)
Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε λέγοντας: «Μην τρελαθώ ότι θα συγκρίνουμε το Γωγουλίνι με τα ελληνικά που μιλάει η Ιωάννα Μαλέσκου. Ο Νίκος πάρα πολλές φορές έχει κοροϊδέψει πράγματα που βρίσκονται στον ΣΚΑΪ. Κι εγώ που θεωρώ καλή τον εαυτό μου στον χειρισμό της γλώσσας, έχω υποπέσει σε λάθη πάρα πολλές φορές στη ροή του λόγου. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓερμανού: «Πάγωσε» με την ατάκα - «καρφί» on air για παρουσιάστρια που δεν ξέρει από συνεντεύξεις
«Τα έχασε» η Ναταλία Γερμανού με την ατάκα που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, Καλύτερα…
Διαβάστε το στο queen.grΓερμανού: «Πάγωσε» με την ατάκα - «καρφί» on air για παρουσιάστρια που δεν ξέρει από συνεντεύξεις
«Τα έχασε» η Ναταλία Γερμανού με την ατάκα που ακούστηκε…
Διαβάστε το στο onsports.gr