Θεσσαλονίκη: «Μαϊμού» καλόγριες εν δράσει – Οι μεγάλοι σταυροί πίσω από το κόλπο τους (video)

12:50 - 22/05/2021

Οι μαϊμού καλόγριες βγήκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Κάμερα κινητού τηλεφώνουν ακολουθεί τις τρεις γυναίκες που βλέπουμε… Σε εμπορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, έξω από νοσοκομεία αλλά και εκκλησίες, σουλατσάρουν “μαϊμού” καλόγριες οι οποίες πλησιάζουν τα ανυποψίαστα θύματά τους, με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα και ως αντάλλαγμα να ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: «Μαϊμού» καλόγριες εν δράσει – Οι μεγάλοι σταυροί πίσω από το κόλπο τους (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Χρύσα Ρώπα για το οικονομικό της δράμα: «Ζούσα με δανεικά από φίλους, αυτοί με βοήθησαν»

Γιώργος Παράσχος: «Πρέπει κάπου να ακούσουμε τι θέλει να μας πει ο καρκίνος για να ηρεμήσει και να φύγει»

Κώστας Αποστολάκης: Έχω κάνει άσχημα πράγματα και κακά σε εργοδότες μου, σε σκηνοθέτες και συναδέλφους μου

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας

Νόρα Βαλσάμη: «Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ, δεν φτάνουν ούτε να πάρω νερά και καφέδες»

Τραγωδία στο Μεξικό: Ένας 14χρονος ανέβηκε μόνος σε ηφαίστειο και πέθανε από το κρύο – Το βίντεο λίγο πριν πεθάνει