Κρήτη: Απέλπιδες προσπάθειες για την 44χρονη που εμβολιάστηκε με Astrazeneca – Ξεσπάει ο σύζυγός της
12:22 - 22/05/2021
Σβήνουν οι ελπίδες για την 44χρονη Γλυκερία, της μητέρας τριών παιδιών, που ξεκίνησε να χαροπαλεύει στο ΠΑΓΝΗ, λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της Astrazeneca που έκανε… Η γυναίκα υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε χειρουργική επέμβαση παροχέτευσης του αιματώματος από τον εγκέφαλό της, ωστόσο παρά τις προσπάθεις των γιατρών η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Ο διοικητής του ... Περισσότερα
To άρθρο Κρήτη: Απέλπιδες προσπάθειες για την 44χρονη που εμβολιάστηκε με Astrazeneca – Ξεσπάει ο σύζυγός της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμβολιάστηκε με Astrazeneca – Λιγοστεύουν κάθε λεπτό οι ελπίδες
Για το κακό προαίσθημα που είχε η 44χρονη Γλυκερία, μίλησε το Σάββατο στο MEGA ο σύζυγός της. «Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη μέρα που έγινε το εμβόλιο με είχε πάρει τηλέφωνο και μου λέει έχω αρχίσει πλέον και εγώ διαβάζοντας αυτά που συμβαίνουν και στο εξωτερικό ή και με αυτά που λένε διάφοροι έχω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμβολιάστηκε με Astrazeneca – Τι λέει ο σύζυγός της
Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη 44χρονη που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού υπέστη θρόμβωση, 15 ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με την οικογένεια της, είναι εγκεφαλικά νεκρή και οι ελπίδες κάθε λεπτό λιγοστεύουν. Για το κακό προαίσθημα που είχε η 44χρονη Γλυκερία, μίλησε το Σάββατο στο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμβολιάστηκε με Astrazeneca – Τι λέει ο σύζυγός της
Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη 44χρονη που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού υπέστη θρόμβωση, 15 ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με την οικογένεια της, είναι εγκεφαλικά νεκρή και οι ελπίδες κάθε λεπτό λιγοστεύουν. Για το κακό προαίσθημα που είχε η 44χρονη Γλυκερία, μίλησε το Σάββατο στο […]
Διαβάστε το στο dete.gr