Ηοuse of Fame: Aυτοί είναι οι παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό

02:00 - 22/05/2021

O ημιτελικός του House of Fame πραγματοποιήθηκε σήμερα με την Ελένη Φουρέιρα να εμφανίζεται άκρως εντυπωσιακή To άρθρο Ηοuse of Fame: Aυτοί είναι οι παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

House of Fame: Οι δύο παίκτες που αποχώρησαν και οι έξι φιναλίστ του τελικού

House of Fame: Ποιοι παίκτες δεν κατάφεραν να μπουν στην τελική εξάδα; 

Διαβάστε το στο astrology.gr

House of Fame: Αυτή είναι η εξάδα που πέρασε στον τελικό

Ο ημιτελικός του House of Fame έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής με τους σπουδαστές να διαγωνίζονται σε ντουέτα αλλά και σόλο για μια θέση... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: House of Fame: Αυτή είναι η εξάδα που πέρασε στον τελικό

Διαβάστε το στο spoilers

House of Fame: Οι έξι παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Οι παίκτες που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του "House of Fame".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

House of Fame: Οι παίκτες που αποχώρησαν και η εξάδα του τελικού

Η Μαριάννα Κάρα και η Κόνη Μπιζιντή ήταν εκείνες που έφτασαν στην πηγή... αλλά δεν ήπιαν νερό και αποχώρησαν από το House of Fame.Η Κόνι και η Μαριάννα είναι οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν από το House of Fame μετά την ψηφοφορία του κοινού. Στον τελικό της μουσικής ακαδημίας θα βρεθούν επομένως, οι Βένια, Άρης, Γιάννης, Γιώργος, Στέφανος και Τζίμι Σάιμον. «Ευχαριστώ πολύ για όλα τους καθηγητές και κριτές, αν δεν είχα έρθει εδώ δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι έξω, κέρδισα πάρα πολλά πράγματα, πρέπει να παλεύουμε συνεχώς, είμαστε μαχητές», ανέφερε η Κόνι πριν αποχωρήσει. Από την πλευρά της η Μαριάννα είπε: «Χαίρομαι που θα συνεχίσει ο Στέφανος και θέλω να τα πάει περίφημα, έχω μάθει τόσα πράγματα εδώ π

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»