Η Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έπαθε λουμπάγκο κι έμεινε…σκυφτός
00:16 - 22/05/2021
Όπως είπε και ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξή του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ρίχνει την περισσότερη δουλειά
To άρθρο Η Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έπαθε λουμπάγκο κι έμεινε…σκυφτός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τα έβαλε με τις αδερφές Τσικιτίκου
Τι συνέβη Ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Ιατρόπουλος, τα έχει βάλει στη «Φάρμα» με τις αδερφές Τσικιτίκου και το πώς κινούνται μέσα στο ριάλιτι ως αδερφές....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τα έβαλε με τις αδερφές Τσικιτίκου
Διαβάστε το στο spoilersΗ Φάρμα: Τραυματίστηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Γύρισε υποβασταζόμενος
Πρόβλημα στη μέση αντιμετώπισε στη Φάρμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.Πρόβλημα με τη μέση του εμφάνισε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στη Φάρμα της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν σε εξωτερικές δουλειές μαζί με τον Θανάση Πάτρα. «Έμεινα! Δεν μπορώ να σηκωθώ», αναφώνησε ο ηθοποιός με τον Θανάση Πάτρα να τον κοιτάει έκπληκτος. «Φέρε καρέκλα. Αδελφέ, έχω πάθει ζημιά», ανέφερε. «Δυστυχώς χάσαμε τη μάχη με την μέση. Είχα ενοχλήσεις από την πρώτη στιγμή που μπήκα στη Φάρμα, παρόλα αυτά νομίζω πως ήμουν ασταμάτητος στις εργασίες. Και αυτό μας βγήκε σε κακό. Έπαθα λουμπάγκο άσχημο, είμαι ακίνητος και αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να μου συμβεί διότι δεν είμαι κοντά στις αγαπημένες μου εργασίες», δήλωσε σχετικά στην κάμερ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr