Πάνος Κιάμος: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Το επικό σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ανάρτησή του

17:04 - 21/05/2021

Στο κλαμπ των εμβολιασμένων ανήκει από χθες ο Πάνος Κιάμος! Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε το απόγευμα To άρθρο Πάνος Κιάμος: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Το επικό σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ανάρτησή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πάνος Κιάμος έκανε το εμβόλιο: «Έκανα το χρέος μου» – Πως το σχολίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό, και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε ένα επικό σχόλιο… Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και ανέβσαε στο Instagram σχετική ανάρτηση. Ο Πάνος Κιάμος βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega εμβολιαστικό κέντρο Ξιφασκίας, και έκανε και αυτός με τη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πάνος Κιάμος έκανε το εμβόλιο: «Έκανα το χρέος μου» – Πως το σχολίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Άρια Καλύβα: «Αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – Απίστευτη ένταση στο Πρωινό

Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο Αίγιο

Καίτη Κωνσταντίνου: Τι ζήτησε η Μαρία Καβογιάννη από τους δημοσιογράφους την ώρα της κηδείας της

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω διαπράξει πολλά λάθη» – Η αναφορά στο περιστατικό με τη φοιτήτρια και το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

6 (κακές) συνήθειες που σε γερνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις