Στέλλα Κυριακίδου: «Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία το καλοκαίρι»
13:42 - 21/05/2021
Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διασφαλίσει τις ελεύθερες μετακινήσεις, σύμφωνα με την επίτροπο Υγείας της Ε.Ε. Στέλλα Κυριακίδου, η οποία μίλησε στην επιτροπή Υγείας της Μπούντεσταγκ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που χθες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη-μέλη κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την πρότασή μας για το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό Covid-19. Αυτό θα διευκολύνει την ασφαλή, […]
The post Στέλλα Κυριακίδου: «Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία το καλοκαίρι» appeared first on Mikrometoxos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλλα Κυριακίδου για Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Ασφαλής και ελεύθερη κυκλοφορία το κακλοκαίρι
Η Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στέλλα Κυριακίδου κατά την ομιλία της στην επιτροπή υγείας της Μπούντεσταγκ, τόνισε ότι το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διασφαλίσει τις ελεύθερες μετακινήσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενη που χθες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την πρότασή μας για το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19. Αυτό θα […]
Διαβάστε το στο mononews.grΣτέλλα Κυριακίδου: “Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διευκολύνει την ασφαλή, ελεύθερη κυκλοφορία το καλοκαίρι”
Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διασφαλίσει τις ελεύθερες μετακινήσεις, ανέφερε η Επίτροπος Υγείας της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου, σε ομιλία στην επιτροπή υγείας της Μπούντεσταγκ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που χθες το Ευρωπαϊκό…
Διαβάστε το στο politik.gr