Στέλλα Κυριακίδου: «Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία το καλοκαίρι»

13:42 - 21/05/2021

Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διασφαλίσει τις ελεύθερες μετακινήσεις, σύμφωνα με την επίτροπο Υγείας της Ε.Ε. Στέλλα Κυριακίδου, η οποία μίλησε στην επιτροπή Υγείας της Μπούντεσταγκ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που χθες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη-μέλη κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την πρότασή μας για το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό Covid-19. Αυτό θα διευκολύνει την ασφαλή, […] The post Στέλλα Κυριακίδου: «Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία το καλοκαίρι» appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλλα Κυριακίδου για Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Ασφαλής και ελεύθερη κυκλοφορία το κακλοκαίρι

Η Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στέλλα Κυριακίδου κατά την ομιλία της στην επιτροπή υγείας της Μπούντεσταγκ, τόνισε ότι το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διασφαλίσει τις ελεύθερες μετακινήσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενη που χθες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την πρότασή μας για το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19. Αυτό θα […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Στέλλα Κυριακίδου: “Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διευκολύνει την ασφαλή, ελεύθερη κυκλοφορία το καλοκαίρι”

Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διασφαλίσει τις ελεύθερες μετακινήσεις, ανέφερε η Επίτροπος Υγείας της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου, σε ομιλία στην επιτροπή υγείας της Μπούντεσταγκ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που χθες το Ευρωπαϊκό…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mikrometoxos.gr

Morgan Stanley για εξορυκτικούς κολοσσούς – Σταθερή άνοδος για την METLEN: Αναθεώρηση τιμής στόχου στα 47 Ευρώ

ΜΟΗ – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα ενεργειακή μονάδα 877 MW στην Κομοτηνή

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων

Συνελήφθη οδηγός ταξί με εικονικό ΑΦΜ – Αποκόμισε πάνω από 79.000 ευρώ

Τιμητική βράβευση του Γ. Χατζηθεοδοσίου από τα Who is Who International Awards

Άνοδος Bitcoin και Ethereum: Πάνω από $200 εκατ. εκκαθαρίσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων