Γιάννης Λοβέρδος για συνεπιμέλεια: Απομόνωσαν μια φράση μου - Τη διατύπωσα με λάθος τρόπο
11:26 - 21/05/2021
Διευκρινίσεις έδωσε ο Γιάννης Λοβέρδος για τις δηλώσεις που έκανε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που φέρνει αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο, με έμφαση στην υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στο Mega αναφορικά με απέδωσε τον θόρυβο που προκλήθηκε, σε δική του λανθασμένη διατύπωση, τονίζοντας ότι έγινε απομόνωση μέρους των δηλώσεών του, με […]
The post Γιάννης Λοβέρδος για συνεπιμέλεια: Απομόνωσαν μια φράση μου - Τη διατύπωσα με λάθος τρόπο first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λοβέρδος για συνεπιμέλεια: Απομόνωσαν μία φράση μου με σκοπό να δημιουργηθεί θέμα (Βίντεο)
Τι δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιάννης Λοβέρδος: Απομόνωσαν μια φράση μου – Τη διατύπωσα με λάθος τρόπο
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λοβέρδος κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή υποστήριξε πως «αυτή τη στιγμή το νομοσχέδιο αυτό αποσκοπεί, κατά την γνώμη μου, στο να προστατεύσει το παιδί. Όχι τους γονείς. Το παιδί είναι η προτεραιότητα μας γιατί το παιδί έχει ανάγκη να βλέπει και τους δύο γονείς». Επιπλέον, αναφέρθηκε σε γυναίκες που μπορεί […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛοβέρδος για συνεπιμέλεια: Τη διατύπωσα με λάθος τρόπο………
Διευκρινίσεις έδωσε ο Γιάννης Λοβέρδος για τις δηλώσεις που έκανε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που φέρνει αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο, με έμφαση στην υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στο Mega αναφορικά με απέδωσε τον θόρυβο που προκλήθηκε, σε δική του λανθασμένη διατύπωση, τονίζοντας ότι έγινε […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr