Μήνυμα Δένδια για επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα

11:00 - 21/05/2021

Μήνυμα για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Διπλή γιορτή» γράφει ο κ. Δένδιας. «Ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τα Ιόνια Νησιά και η πατρίδα μου η Κέρκυρα εορτάζουν τα 157 χρόνια από την Ενσωμάτωσή τους στην Ελλάδα. Χρόνια πολλά!».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μήνυμα N. Δένδια για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα

Μήνυμα για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε το στο real.gr

Μήνυμα Δένδια για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα

Μήνυμα για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Διπλή γιορτή: Ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τα Ιόνια Νησιά και η πατρίδα μου η Κέρκυρα εορτάζουν τα 157 χρόνια από την Ενσωμάτωσή τους στην Ελλάδα. Χρόνια πολλά!», ανέφερε. Διπλή […] The post Μήνυμα Δένδια για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Το μήνυμα του Ν.Δένδια για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, απηύθυνε μήνυμα για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα. «Διπλή γιορτή» γράφει ο κ. Δένδιας. «Ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τα Ιόνια Νησιά και η πατρίδα μου η Κέρκυρα εορτάζουν τα 157 χρόνια από την Ενσωμάτωσή τους στην Ελλάδα. Χρόνια πολλά!». Διπλή γιορτή: Ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τα Ιόνια Νησιά και η πατρίδα μου η Κέρκυρα εορτάζουν τα 157 χρόνια από την Ενσωμάτωσή τους στην Ελλάδα. Χρόνια πολλά! pic.twitter.com/OjMwoZvaM2— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 21, 2021

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μήνυμα Δένδια για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα

Μήνυμα για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος... The post Μήνυμα Δένδια για την επέτειο ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων στην Ελλάδα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ρωσία: Τουλάχιστον 26 drones κατέστρεψε η αντιαεροπορική άμυνα κοντά στη Μόσχα

Το συγκινητικό «αντίο» του Κώστα Κόκλα στην Καίτη Κωνσταντίνου

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/3/2025

Εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο όπου σήμανε συναγερμός για επιδρομή ρωσικών drones

Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν δύο πρώην βάσεις του συριακού στρατού κοντά στην Νταράα

Το «mea culpa» του Δημήτρη Οικονόμου για τη δήλωση σχετικά με τους ανάπηρους