Στράτος Τζώρτζογλου: “Σταμάτησε το σήριαλ που έκανα λόγω κορονοϊού και δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου”

00:54 - 21/05/2021

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show! To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: “Σταμάτησε το σήριαλ που έκανα λόγω κορονοϊού και δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Τζώρτζογλου: «Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»

Στην παρέα του «The 2 Night Show» κατέφθασε φορτσάτος ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και τα 15 κιλά που πήρε από τις λαχταριστές μαγειρικές της γυναίκας του και το πώς κατάφερε να τα χάσει στη «Φάρμα»

Διαβάστε το στο in.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: Πριν τη «Φάρμα» δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου

Σε αποκαλύψεις για τους λόγους που τον έφεραν στη «Φάρμα» προχώρησε ο Στράτος ΤζώρτζογλουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στράτος Τζώρτζογλου: Πριν πάω στη «Φάρμα» δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου

Στην εμπειρία του στην Φάρμα, στο γιατί δεν θέλει να δει τα επεισόδια του reality αλλά και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε οικονομικά εξαιτίας της καραντίνας μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, που βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» «Μόλις βγήκα από την Φάρμα, είδα όλα τα χιουμοριστικά βίντεο που βγήκαν στο YouTube. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: «Το σήριαλ που έκανα σταμάτησε λόγω κορωνοϊού και δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μίλησε για όλα! Ο γνωστός ηθοποιός,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εξομολόγηση Τζώρτζογλου: Πριν τη «Φάρμα» δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου (BINTEO)

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι στην περίοδο της καραντίνας πήρε 15 κιλά από τις «λαχταριστές μαγειρικές» της γυναίκας του αποκαλύπτοντας ότι τα έχασε στη «Φάρμα». Οι ημέρες του lockdown, πάντως, δεν ήταν εύκολες για τον Στράτο Τζώρτοζλου καθώς είχε «παγώσει» το επάγγελμά του. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, έφτασε σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση ώστε να μην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζώρτζογλου: Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου (VIDEO)

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι και πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας

Διαβάστε το στο aek365.com

Σε αποκαλύψεις για τους λόγους που τον έφεραν στη «Φάρμα» προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πέρασε το κατώφλι του The 2Night Show κι αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Φάρμα αλλά και γιατί δεν θέλει να δει τα επεισόδια. «Μόλις βγήκα από την Φάρμα, είδα όλα τα χιουμοριστικά βίντεο που βγήκαν στο YouTube. Ήθελα να γελάσω. Οι Ράδιο Αρβύλα μου έκαναν αφιερώματα φοβερά, γέλασα με την ψυχή μου. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τζώρτζογλου: Πριν μπω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι

Στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος για άλλη μια φορά ήταν ένας χείμαρρος. Με... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζώρτζογλου: Πριν μπω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι

Διαβάστε το στο spoilers

Στράτος Τζώρτζογλου: Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου

Τι είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου για τη συμμετοχή του στη Φάρμα και την οικονομική του κατάσταση πριν μπει στο ριάλιτι. Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show του ΑΝΤ1 βρέθηκε χθες ο Στράτος Τζώρτζογλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του στη Φάρμα αλλά και τα δύσκολα οικονομικά που αντιμετώπισε πριν το ριάλιτι.  «Μόλις βγήκα από την Φάρμα, είδα όλα τα χιουμοριστικά βίντεο που βγήκαν στο YouTube. Ήθελα να γελάσω. Οι Ράδιο Αρβύλα μου έκαναν αφιερώματα φοβερά, γέλασα με την ψυχή μου. Τα ευχαριστήθηκα. Δεν κάθισα να δω τα επεισόδια γιατί τα παιδιά μέσα στην Φάρμα έγιναν οικογένειά μου και δεν ήθελα να δω τι λένε πίσω από την πλάτη μου. Για ένα λόγο. Θέλω να προστατεύσω την εικό

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Συγκλονίζει ο Τζώρτζογλου: «Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»

Στην παρέα του «The 2 Night Show» κατέφθασε φορτσάτος ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και τα 15 κιλά που πήρε από τις λαχταριστές μαγειρικές της γυναίκας του και το πώς κατάφερε να τα χάσει στη «Φάρμα».

Διαβάστε το στο to10.gr

Για την «Φάρμα», την περίοδο του lockdown αλλά και για όλη τη ζωή του μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι στην περίοδο της καραντίνας πήρε 15 κιλά από τις «λαχταριστές μαγειρικές» της γυναίκας του αποκαλύπτοντας ότι τα έχασε στη «Φάρμα». Οι ημέρες του lockdown, πάντως, δεν ήταν εύκολες για τον Στράτο Τζώρτοζλου καθώς […] The post Στράτος Τζώρτζογλου: Πριν τη «Φάρμα» δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πέρασε το κατώφλι του The 2Night Show κι αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Φάρμα αλλά και γιατί... The post Στράτος Τζώρτζογλου: Πριν πάω στη «Φάρμα» δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Τζώρτζογλου: «Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε ότι η περίοδος του lockdown και το “πάγωμα” στο επάγγελμά του τον έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ούτε το νοίκι του. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που πήγε στη “Φάρμα”. Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2 Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της […] The post Τζώρτζογλου: «Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»