Δημήτρης Σκαρμούτσος: Βάφτισα Δημήτρη τον γιο μου, όταν κινδύνευε να πεθάνει

21:58 - 20/05/2021

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως έδωσε το δικό του όνομα στον γιο του όταν λόγω ενός σοβαρού προβλήματος του παιδιού υπήρχε φόβος για την ζωή του και κλήθηκαν να το βαπτίσουν. Όπως είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, τόσο σε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Βάφτισα Δημήτρη τον γιο μου όταν κινδύνευε να πεθάνει

H συγκινητική εξομολόγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τον γιο του. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε την περιπέτεια της υγείας του μεγάλου του γιου του -όταν ήταν ακόμη βρέφος- και τον λόγο που επέλεξαν το όνομά του εκείνος και η πρώην σύζυγός του.  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ!, ο γνωστός σεφ εξομολογήθηκε πως έδωσε το δικό του όνομα στον γιο του, όταν, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί, υπήρχε φόβος να χάσει τη ζωή του, με τους γονείς του να καλούνται να το βαπτίσουν. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε πως, τόσο στο μυαλό του ίδιου, όσο και σε εκείνο της πρώην σύζυγο του, το μόνο όνομα που ήλθε ήταν το «Δημήτρης

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Βάφτισα Δημήτρη τον γιο μου, όταν κινδύνευε να πεθάνει

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως έδωσε το δικό του όνομα στον γιο του όταν λόγω ενός σοβαρού προβλήματος του παιδιού υπήρχε φόβος για την ζωή του και κλήθηκαν να το βαπτίσουν. Όπως είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, τόσο σε εκείνον όσο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σε δείπνο στον Λευκό Οίκο που παρέθεσε ο Τζο Μπάιντεν παρέστη ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Αλίαρτο Βοιωτίας

Τρέλα για Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ: Οργάνωσε και την εξέδρα μετά τα 4 γκολ

«Πακέτο από τον Άγιαξ στον ΠΑΟΚ – Δανεικός με οψιόν 3 εκατομμύρια ευρώ»

Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Γλυφάδα: Στα δίχτυα της αστυνομίας 40χρονος διαρρήκτης – Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές οχημάτων