The 2Night Show: Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξηγεί την εκρηκτική του συμπεριφορά στη «Φάρμα»
12:00 - 20/05/2021
Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» του Ant1 τον Γιώργο Αρσενάκο, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. O CEO και συνιδρυτής της Panik Εntertainment Group, μιλά για τις σπουδές του, για την πρώτη καλλιτεχνική του δουλειά στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη, για την ελληνική δισκογραφία, για τη γνωριμία και τη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξηγεί γιατί δεν θέλει να δει τα επεισόδια της Φάρμας
Ο Στράτος Τζώρτζογλου πέρασε το κατώφλι του The 2Night Show κι αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Φάρμα αλλά και γιατί […]
The post Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξηγεί γιατί δεν θέλει να δει τα επεισόδια της Φάρμας appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣτράτος Τζώρτζογλου: Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου πριν τη Φάρμα
Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως πριν να πάει στην φάρμα δεν είχε να πληρώσει ούτε το νοίκι του. . για περισσότερα νέα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου πριν τη Φάρμα
Διαβάστε το στο spoilersΣτράτος Τζώρτζογλου: Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου πριν τη Φάρμα
Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως πριν να πάει στην φάρμα δεν είχε να πληρώσει ούτε το νοίκι του.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr