Ανείπωτη θλίψη για τη Νέλλη Γκίνη: Πέθανε η αδερφή της

10:02 - 20/05/2021

Δύσκολες ώρες περνά η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη. Η ίδια ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ To άρθρο Ανείπωτη θλίψη για τη Νέλλη Γκίνη: Πέθανε η αδερφή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δύσκολες ώρες για την Νέλλη Γκίνη – Πέθανε η αδερφή της

H Nέλλη Γκίνη με μια ανάρτηση της αποκάλυψε πως περνάει δύσκολα. Η πετυχημένη ηθοποιός περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις... The post Δύσκολες ώρες για την Νέλλη Γκίνη – Πέθανε η αδερφή της appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δύσκολες ώρες για την Νέλλη Γκίνη – Πέθανε η αδερφή της

Δύσκολες ώρες περνά η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη μετά τον θάνατο της αδελφής της. Η ίδια αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση με... The post Δύσκολες ώρες για την Νέλλη Γκίνη – Πέθανε η αδερφή της appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»