Έλενα Ράπτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον αθόρυβο χωρισμό

09:20 - 20/05/2021

Λίγες ημέρες από την αποκάλυψη ότι η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας αποφάσισαν να χωρίσουν To άρθρο Έλενα Ράπτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον αθόρυβο χωρισμό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ράπτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον αθόρυβο χωρισμό από τον Κίμωνα Μπάλλα

Λίγες ημέρες από την αποκάλυψη ότι η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα, όπως ακριβώς παντρεύτηκαν, η βουλευτής δίνει την πρώτη της συνέντευξη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Έλενα Ράπτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Κίμωνα Μπάλλα

Η Έλενα Ράπτη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον αθόρυβο χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους...

Διαβάστε το στο Zougla

Έλενα Ράπτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Κίμωνα Μπάλλα

Η Έλενα Ράπτη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον αθόρυβο χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους. Η βουλετής Έλενα Ράπτη,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έλενα Ράπτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα

Διαβάστε όλα όσα είπε η Έλενα Ράπτη στην συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ»: – Κυρία Ράπτη, πως είστε αυτήν την περίοδο; Είμαι καλά και αισιόδοξη πως με λίγη ακόμη προσπάθεια θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και θα επιστρέψουμε πίσω στην καθημερινότητά μας και τις συνήθειες μας. Αντλώ εμπιστοσύνη και αισιοδοξία και από τη δύναμη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Έλενα Ράπτη μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της

Να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και να ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή από τον Κίμωνα Μπάλλα, αποφάσισε η Έλενα Ράπτη

Διαβάστε το στο vita.gr

Η Έλενα Ράπτη μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της

Η Έλενα Ράπτη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον αθόρυβο χωρισμό της με τον Κίμωνα Μπάλλα. Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο περιοδικό «Εγώ» για την καθημερινότητά της, για το ελληνικό #ΜeΤoo αλλά και τη σχέση που έχει με το χρόνο. – Κυρία Ράπτη, πως είστε αυτήν την περίοδο; Είμαι καλά και αισιόδοξη πως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»