Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αλλαγή της σεξουαλικής ταυτότητας

19:18 - 19/05/2021

Μια αποκάλυψη – σοκ έκανε πριν μερικές ώρες η Demi Lovato μέσα από τους λογαριασμούς της To άρθρο Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αλλαγή της σεξουαλικής ταυτότητας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Demy Lovato ανακοίνωσε την αλλαγή της σεξουαλικής ταυτότητας

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έκανε come out ως non binary, ενώ πλέον θα χρησιμοποιεί την αντωνυμία “they” και όχι το “She” που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος ως γυναίκα.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιώργος Πατούλης: «Προφανώς ο Αλέξανδρος παραμένει ο πρωτότοκος, είμαι σίγουρος ότι θα επισκεφθεί τον αδελφό του»

Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις – «Δεν έχω κανέναν έλεγχο στο τι καταλαβαίνετε εσείς»

Γιώργος Λιάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας «αρπάχτηκαν» στον αέρα: «Έχεις δικαίωμα να λες ηλίθια όλη την αντιπολίτευση;»

Βλεφαροπλαστική: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Πλαστικό Χειρουργό για την επέμβαση που θα σου αλλάξει όλο το πρόσωπο

Ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι μια ζωντανή νεκρή» – Η αναφορά στην απουσία του Αλέξη Κούγια

Kanye West – Bianca Censori: Το ζευγάρι χωρίζει αλλά οι κοινές εμφανίσεις τους δεν ξεχνιούνται!