Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτει τι έχει «πειράξει» στο πρόσωπό του

16:50 - 19/05/2021

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει και εάν βάφει τα μαλλιά του 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Τζώρτζογλου: Aποκαλύπτει τι έχει «πειράξει» στο πρόσωπό του

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό YOU και τη συνέντευξη του ηθοποιού φιλοξένησε το Happy Day. Mετά τη Φάρμα, ο Στράτος που είναι και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του Σοφίας, έκανε δηλώσεις για τη εξωτερική του εμφάνιση αλλά και για τη σχέση τους.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Στράτος Τζώρτζογλου: Έχω κάνει θεραπεία με υαλουρονικό

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε σε τυχόν παρεμβάσεις που μπορεί να έχει κάνει στο πρόσωπο του και μίλησε για την σύζυγο του, Σοφία Μαριόλα.Ο Στράτος Τζώρτζογλου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «You» και αναφέρθηκε σε τυχόν παρεμβάσεις στο πρόσωπο του, αλλά και στην σχέση με την σύζυγο του. Ο γνωστός ηθοποιός που αποχώρησε πρόσφατα από την «Φάρμα», είπε ότι «δε με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox» και αποκάλυψε ότι έχει κάνει στο πρόσωπο του θεραπεία με υαλουρονικό. Παράλληλα, πρόσθεσε πως «κάποιοι είπαν ότι βάφω τα μαλλιά μου. Τι φταίω εγώ που έχω καλό DNA και στα 56 μου δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα;». Στη συνέχεια, δήλωσε ότι είναι πολύ ερωτευμένος με την Σοφία Μαριόλα και ε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κτηματολόγιο: Τελευταία προθεσμία για 160.000 ακίνητα «Αγνώστου Ιδιοκτήτη»

Γεωργιάδης: Έχει κάνει λάθος ο Σαμαράς, η συνωμοσιολογία στην πολιτική μπορεί να καταστρέψει την πατρίδα

Αμαλιάδα: Νέες έρευνες από το Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους βρεφών και στο σπίτι που «έφυγε» ο Παναγιωτάκης

Κατσαρόλες και τηγάνια: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος αποθήκευσης

Φάμελλος: Ο Κασσελάκης υπηρετεί σχέδιο κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Η Αντζελίνα Τζολί με τον γιο της στο κόκκινο χαλί - Το vintage φόρεμα που επέλεξε χωρίς τη βοήθεια στυλίστα (βίντεο)