«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για να μη χάσει την νεότητά της»

16:22 - 19/05/2021

Για τη συμμετοχή του στην δραματική-πολεμική ταινία «Υπολοχαγός Νατάσσα», αλλά και την κουμπάρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, μιλάει ο Κώστας Αρζόγλου […] The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για να μη χάσει την νεότητά της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για να μη χάσει την νεότητά της»

Απίστευτες αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Διαβάστε το στο in.gr

Αποκάλυψη: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για να μη χάσει την νεότητά της”

Ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με To άρθρο Αποκάλυψη: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για να μη χάσει την νεότητά της” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κ.Αρζόγλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για να μη χάσει την νεότητά της»

Για τη συμμετοχή του στην δραματική-πολεμική ταινία «Υπολοχαγός Νατάσσα», αλλά και την κουμπάρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, μιλάει ο Κώστας Αρζόγλου στο περιοδικό Λοιπόν και την Κυριακή Δερέμπεη. Κύριε Αρζόγλου, συμμετείχατε στο έργο «Υπολοχαγός Νατάσσα». Μία δραματική-πολεμική ταινία της Φίνος Φιλμ. Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκουν στο Νίκο Φώσκολο. Μόλις είχα αποφοιτήσει από το Εθνικό και ψάχναμε για μεροκάματο, ώστε να στηρίξουμε το ελεύθερο θέατρο, το οποίο μόλις άρχιζε και άντεξε για την επόμενη δεκαετία. Έτσι, υπάρχουν κάποια πλανάκια που έκανα στην «Υπολοχαγό Νατάσσα». Δεν θα το έλεγα «ρόλο». Η συμμετοχή μου μαζί με τον Καλογήρου ήταν πολύ «αστεία». Θυμάμαι πως υπήρχε ένα πλάνο, όπου χτυπ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»