Μελισσανίδης: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ – Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά θα πάει αλλού»
19:15 - 18/05/2021
Δημήτρης Μελισσανίδης για… όλα! Το αφεντικό της Ένωσης αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα του προπονητή, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή είναι ο Μανόλο Χιμένεθ στην άκρη του πάγκου αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!Μίλησε για το πολυσυζητημένο όνομα τού Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως είναι μεγάλος φαν του αλλά ο Ρουμάνος θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα, ενώ υποστήριξε επίσης πως υπάρχει ένας προπονητής […]
Το άρθρο Μελισσανίδης: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ – Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά θα πάει αλλού» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μελισσανίδης: «Μίλησα με τον Λουτσέσκου, αλλά δεν θα έρθει στην Ελλάδα»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως μίλησε προσωπικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήθελε να τον φέρει στην ΑΕΚ δίνοντάς του μάλιστα το συμβόλαιο που ζητούσε ωστόσο ο Ρουμάνος θέλει να δουλέψει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. «Προπονητής μας αυτή τη στιγμή είναι ο Χιμένεθ» ξεκαθάρισε επίσης.
Διαβάστε το στο tanea.grΑΕΚ Μελισσανίδης: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ – Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά θα πάει αλλού»
ΑΕΚ Μελισσανίδης: Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στο δείπνο που προσέφερε προς τους δημοσιογράφους ήταν αρκετά αποκαλυπτικός για όλα τα θέματα της ομάδας.
Διαβάστε το στο pagenews.gr