Μελισσανίδης: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ – Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά θα πάει αλλού»

19:15 - 18/05/2021

Δημήτρης Μελισσανίδης για… όλα! Το αφεντικό της Ένωσης αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα του προπονητή, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή είναι ο Μανόλο Χιμένεθ στην άκρη του πάγκου αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!Μίλησε για το πολυσυζητημένο όνομα τού Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως είναι μεγάλος φαν του αλλά ο Ρουμάνος θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα, ενώ υποστήριξε επίσης πως υπάρχει ένας προπονητής […] Το άρθρο Μελισσανίδης: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ – Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά θα πάει αλλού» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μελισσανίδης: «Μίλησα με τον Λουτσέσκου, αλλά δεν θα έρθει στην Ελλάδα»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως μίλησε προσωπικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήθελε να τον φέρει στην ΑΕΚ δίνοντάς του μάλιστα το συμβόλαιο που ζητούσε ωστόσο ο Ρουμάνος θέλει να δουλέψει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. «Προπονητής μας αυτή τη στιγμή είναι ο Χιμένεθ» ξεκαθάρισε επίσης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

ΑΕΚ Μελισσανίδης: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ – Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά θα πάει αλλού»

ΑΕΚ Μελισσανίδης: Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στο δείπνο που προσέφερε προς τους δημοσιογράφους ήταν αρκετά αποκαλυπτικός για όλα τα θέματα της ομάδας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους