Έφη Σαρρή: «Έχω κάνει παρακολουθήσεις με γυαλιά και περούκες»
16:58 - 18/05/2021
Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε η Έφη Σαρρή, η οποία αποκάλυψε πως θα ήθελε να έχει μια συντροφιά στη ζωή της και πως δεν μετανιώνει που δεν απέκτησε παιδιά. Ακόμη, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε από ποιους έχει δεχτεί τη μεγαλύτερη ζήλια
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έφη Σαρρή: Έχω κάνει παρακολουθήσεις με γυαλιά και περούκες
Για το πόσο θα ήθελε να έχει μια συντροφιά στη ζωή της και πως δεν μετανιώνει που δεν απέκτησε παιδιά μίλησε στην κάμερα του Love It η Έφη Σαρρή η οποία αποκάλυψε από ποιους έχει δεχτεί τη μεγαλύτερη ζήλια. «Ποιος άνθρωπος δεν θέλει να έχει μια παρέα;. Το θέμα είναι να έχει τη σωστή παρέα», […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈφη Σαρρή: «Έχω κάνει παρακολουθήσεις με γυαλιά και περούκες» – Έχει ψάξει ποτέ το κινητό του συντρόφου της (vid)
«Ποιος άνθρωπος δεν θέλει να έχει μια παρέα. Το θέμα είναι να έχει τη σωστή παρέα» ανέφερε αρχικά η Έφη Σαρρή. Στην ερώτηση «αν προκαλεί επίτηδες», η Έφη Σαρρή απάντησε θετικά και είπε: «Ναι, αλλά θεωρώ ότι αν δεν κάνεις κάτι έστω και με τη λέξη της πρόκλησης δεν θα ενδιαφέρεις κανέναν». Και συνέχισε: «Προσπαθούσα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr